Setari Cookie-uri

Curata LIMFA cu bicarbonat de sodiu: RETETA incredibila

Limfa este un alt lichid circulator din organismul nostru despre care auzim mai rar, nu il controlam aproape niciodata prin analize, insa care detine roluri esentiale in organismul nostru.

Asa cum exista vase destinate circulatiei sangelui, exista vase destinate circulatiei limfei, “legate” cu sistemul circulator. Limfa contine celule imunitare, iar ganglionii limfatici sunt esentiali pentru a rezista in fata agresiunii microbilor in fiecare zi. Ganglionii limfatici retin microbii, ii descompun, apoi ii “prezinta” anticorpilor care capata proprietati speciale ce ne confera noua imunitatea de scurta si de lunga durata. Pe acest principiu se bazeaza si vaccinurile, care contin doar o parte din agentii patogeni, astfel incat sa fie suficient pentru a informa anticorpii nostri si a dobandi imunitate.

Tot limfa raspunde de absorbtia grasimilor din organism, inclusiv a celor in exces, dar si de absorbtia lichidelor extravazate din tesuturi si a deseurilor din organism.

Cand circulatia limfatica este blocata, primim semnale destul de clare: picioare umflate, celulita, stare de oboseala, digestie grea, dureri de cap, dureri musculare, cearcane etc.

Citește și:

bautura care curata limfa

Semne si simptome ale afectarii circulatiei limfatice:

  • Prezenta la trezire a unui depozit albicios in gura;
  • Aparitia celulitei;
  • Picioare umflate; umflarea fetei;
  • Dureri la nivelul sanilor si umflarea acestora;
  • La atingerea pielii se pot simti in anumite zone trasee ingrosate sau mici noduli;
  • Umflarea amigdalelor, probleme frecvente la nivelul amigdalelor, amigdalita recurenta, faringita;
  • Probleme cronice ale sinusurilor;
  • Aparitia varicelor;
  • Tulburari intestinale, constipatie, flatulenta.

Reteta cu bicarbonat de sodiu care curata limfa

Aceasta reteta este foarte usor de preparat si este recomandata a se consuma in fiecare dimineata, pe stomacul gol, la 10 minute dupa ce ati baut un pahar mare cu apa.

Dupa tratament nu se mananca o ora. Daca munciti si doriti sa luati micul dejun, fie va treziti mai devreme, fie va programati micul dejun la locul de munca. NU mancati mai devreme de o ora dupa tratament, pentru ca bicarbonatul de sodiu modifica sucurile gastrice si astfel va puteti afecta digestia. Citeste continuarea articolului si reteta in pagina 2 >

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.