Setari Cookie-uri

Reteta sanatatii perfecte. Schimba-ti viata in 6 saptamani

Daca doriti sa deveniti mai sanatos, ba chiar sa aveti o sanatate de fier, Patrick Holford va ofera „reteta”.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Cartea de fata, un adevarat „ghid” foarte bine structurat, ce include o multime de sfaturi acordate de un expert in domeniul nutritiei, va avea un efect simtitor asupra stilului dumneavoastra de viata.

Autorul va arata cum sa folositi dieta, suplimentele si extrem de eficientul program de exercitii Psychocalisthenics pentru marirea nivelului energiei, reglarea digestiei, echilibrarea hormonala, detoxifierea organismului, stimularea imunitatii si imbunatatirea memoriei si a dispozitiei. Dupa doar sase saptamani, puteti deveni mai sanatos, mai rezistent si mai in forma, avand totodata o baza solida pentru a va asigura o sanatate optima pe termen lung.

Este posibil sa va simtiti – si sa aratati – minunat de dimineata si pana seara, in fiecare zi. Tot ce aveti de facut este sa urmati acest plan bine gandit si structurat astfel incat sa va ajute sa va transformati viata, fara efort, in doar sase saptamani. Va sunt oferite si retete simple, usor de preparat, cu ingrediente naturale si pline de savoare.

Citește și:

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti din Marea Britanie, a fondat la Londra, in anul 1984, Institute for Optimum Nutrition si este, de asemenea, directorul fundatiei Food for the Brain. Aflate in topul celor mai vandute ghiduri despre nutritie, cartile sale au fost publicate in 30 de tari si in 15 limbi diferite. Printre acestea se numara: Cartea nutritiei optime, Detoxifierea ficatului in 9 zile, Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare, Spuneti NU bolilor de inima, Spuneti NU cancerului si Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.