Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Se anunta o saptamana plina de realizari in plan profesional, conexiuni si proiecte care se dovedesc a fi fructuoase. Asadar in plan psihic va simtiti foarte bine, sunteti optimisti, comunicati excelent cu cei din jur. Este posibil sa simtiti nevoia de mai multa dragoste in plan emotional.

Starea de sanatate este destul de buna, cel mult o viroza de sezon sa va dea batai de cap. Astrele nu anunta insa nimic grav.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic in interiorul vostru se pot duce unele batalii. Fie intre opiniile voastre, fie cu privire la modul in care reactionati in fata situatiilor din viata de zi cu zi. In tot cazul sunteti hotarati sa va imbunatatiti modul de gandire, sa va faceti cum numim noi o igiena mentala mai buna.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil sa existe un simptom sau o boala care, desi nu pare a fi grava, va strica buna dispozitie si va consuma energia.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana debuteaza cu o serie de framantari in planul psiho-emotional. Fie este vorba despre unele greseli recente pe care nu reusiti sa le rezolvati, fie este vorba de felul in care ati presupus evolutia unor situatii, iar realitatea nu seamana cu gandurile voastre. Poate chiar va este dor de cineva.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, bolile de sezon va pot crea reale neplaceri sau se pot complica astfel incat cu greu sa va desfasurati activitatile zilnice. Incercati sa tratati din pripa o raceala, daca se instaleaza si sa mergeti la medic pentru orice simptom neplacut care persista.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Este o saptamana in care incepeti sa va faceti planuri, poate chiar planuri mari, deveniti mai practici si sunteti decisi sa dati startul unor proiecte la care visati de ceva vreme. Aceste proiecte pot viza atat cariera, cat si viata personala.

Citește și:

Starea de sanatate este tot mai buna, organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare, iar imunitatea este ridicata. Stresul va poate da dureri de cap sau insomnii, de aceea se recomanda sa incercati sa va relaxati mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Melancolia pare sa va stapaneasca starea de spirit din aceasta saptamana. Multe amintiri navalesc in prezent si va innabusa sufletul. Poate este o perioada in care trebuie sa va reevaluati modul in care va priviti atat din punct de vedere al realizarilor voastre, cat si al prietenilor pe care i-ati strans in jurul vostru.

Starea de sanatate este relativ buna, dar bolile de sezon va dau tarcoale. Sistemul imunitar nu functioneaza chiar la cote maxime, asadar racelile, rinitele, sinuzitele va pot cauza probleme in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Va faceti multi prieteni si doriti sa iesiti in evidenta cu orice pret. Nu sunteti voi cei care cer atentie, dar traversati o perioada in care aveti nevoie poate de mai multa apreciere, de mai multa dragoste. Norocosii care primesc acasa aceasta atentie vor avea mai putin tendinta de a si-o manifesta in public sau in grupul de prieteni.

Citește și:

Starea de sanatate este buna. Atentie la problemele stomatologice sau osoase si articulare. Fie veti face o vizita stomatologului, fie coloana sau genunchii va supara. Este indicat sa va prezentati la medic daca aveti simptome neplacute, caci afectiunile de acest gen se pot agrava rapid.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Saptamana debuteaza cu multa energie pe care v-o irositi in planul profesional. De asemenea sunt o serie de planuri pentru familie pe care doriti sa le puneti deja in aplicare. Acestea din urma va vor consuma si mai multa energie.

Starea de sanatate este destul de buna, dar sistemele nervos si digestiv sunt sensibilizate pe fond de stres. Este indicat sa adoptati o alimentatie cat mai variata si sa incercati sa faceti mai mult sport.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Norocul va surade in aceasta saptamana atat in plan profesional, cat si personal. Fie va indragostiti, fie primiti proiecte la care abia indrazneati sa visati ori o dorinta mai veche vi se indeplineste.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, desi bolile de sezon va dau tarcoale. In tot cazul, astrele nu anunta boli grave.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic si emotional aveti parca foarte multe de rezolvat. Este posibil ca marea majoritate a acestor probleme sa fie generate chiar de voi, insa cu greu veti accepta un astfel de adevar. Incercati sa gasiti alte persoane vinovate si astrele arata ca, atata vreme cat n va asumati raspunderea, aceste probleme vor persista.

Starea de sanatate este buna. Nu ar stica sa mai faceti o vizita medicului pentru analize de rutina. Este posibl sa vizitati si stomatologul.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic este posibil sa va simtiti suprasolicitati, pana la epuizare spre finalul saptamanii. Multe responsabilitati se strang pe umerii vostri si trebuie sa le faceti fata.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar simtiti nevoia unei reevaluari. Este posibil sa mergeti la medic pentru analizele de rutina. Incercati sa va paziti de afectiunile sezonului sau sa va tratati imediat cum simtiti semnele racelii, pentru ca aceasta sa nu se agraveze.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic va confruntati cu fluctuatii ale starii interioare, ale motivatiei chiar. In sinea voastra se duc multe lupte caci vremurile prezente va cer unele schimbari radicale sau unele decizii nu neaparat dure, dar oricum greu de luat.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil ca bolile de sezon sa va strice buna dispozitie sau usoare tulburari ale sanatatii sa va dea batai de cap. Desi astrele nu anunta nimic grav, totusi nu sunteti in cea mai buna forma in aceasta saptamana.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Incepe sa se contureze rezolvarea unor probleme mai vechi, chiar daca aceasta rezolvare nu vine tocmai de la voi. Desi ati fost reticenti la sfaturile unor persoane apropiate, incepeti acum sa le dati crezare.

Starea de sanatate este buna, dar nici pe voi nu par a va cruta bolile de sezon. Este posibil ca o raceala, o sinuzita sau o rinita sa va tulbure starea de bine. Atentie la accidente, caci aveti un risc crescut in aceasta saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.