Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Saptamana debuteaza cu o serie de tensiuni, responsabilitati si situatii care isi pot schimba brusc cursul. Stresul se poate acumula si va poate crea unele tulburari ale starii de sanatate, incepand de la schimbari nocive si excese in alimentatie si culminand cu dureri de cap sau scadere a imunitatii.

Incercati sa pastrati un stil de viata cat mai echilibrat si sa va focusati pe problemele prioritare cu care va confruntati acum.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este posibil sa traversati o saptamana obositoare, cu intamplari care va naucesc, va ametesc si va consuma multa energie. Desi la finalul acestei saptamani poate nu veti vedea neaparat ceva concret atunci cand trageti linia si adunati reusitele, totusi va simtiti mai bogati interior, cumva mai puternici si mai increzatori in fortele proprii.

Citește și:

Starea de sanatate pare sa fie mai buna decat in ultima perioada, insa exista loc si de mai bine. Va puteti confrunta si cu stari de nervozitate sau depresie. Incercati sa va odihniti suficient.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

In planul interior parca ar fi un camp de lupta. Se dau batalii intre convingerile vechi si cele noi, intre ratiune si sentimente, toate acestea pentru ca trebuie sa luati unele decizii, iar solutiile par a fi altele decat ati crezut pana acum. Asadar este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti epuizati.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Organismul vostru este puternic, imunitatea optima, asadar nu par sa va afecteze boli grave. Cel mult afectiunile de sezon va pot crea neplaceri sau bolile vechi.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Aceasta saptamana va aduce o serie de framantari in plan psihic. Nu pare a fi ceva tocmai grav, insa sunt o serie de ganduri, alegeri sau decizii care pot viza viitorul pe termen lung. Framantarile voastre fac referire atat la voi, cat si la familie – responsabilitate grea care, se pare, cade pe umerii vostri.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Poate ar trebui sa mai faceti ordine in frigider, caci dieta voastra pare sa se abata de la recomandarile sanatoase. In tot cazul, incercati sa evitati excesele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Veti avea foarte multe de facut in aceasta saptamana, iar multe dintre activitati par a fi neplanificate. Prin urmare atat gradul de spontaneitate al evenimentelor, dar si cerinta de a va adapta rapid nu fac decat sa va oboseasca, sa va epuizeze. De aceea este recomandat sa adoptati o alimentatie sanatoasa si sa incercati sa va odihniti corespunzator.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sistemele endocrin, dar si digestiv sunt sensibile. Mai cu seama capul, coloana, ficatul si vezica biliara. Daca va stiti deja cu afectiuni in aceste parti ale corpului, este recomandat ca cel putin in perioada descrisa sa urmati cu strictete recomandarile medicale.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

In plan psihic traversati o perioada frumoasa, perioada in care deveniti mai optimisti si capatati mai multa incredere in cei din jur. Planul social este intens vizat astral. Este posibil sa va faceti noi prieteni sau sa ii reprezentati in diverse actiuni pe cei apropiati sau pe cei cu care lucrati in echipa.

Starea de sanatate este destul de buna. Primiti energie astrala, iar organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului. Va recomandam sa va urmati intuitia in aceasta perioada, caci exista o axa puternica a comunicarii intre trup, suflet si minte.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Preocuparile voastre in aceasta saptamana sunt legate mai mult de planul social. Asadar comunicati excelent cu cei din jur, vi se deschid noi oportunitati, sunteti optimisti si creativi.

Citește și:

In plan fizic, starea de sanatate este foarte buna. Este posibil sa treceti pragul medicului pentru a face investigatii de rutina, astfel incat sa aveti un status al starii de sanatate actuale. Sunteti decisi sa aveti mai multa grija de propria persoana, iar in aceasta grija veti include si sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

In plan psihic saptamana va aduce atat motive de entuziasm, cat si motive de tensiuni. Este o alternanta a starilor interioare, legata in special de evenimentele care se succed in viata voastra. Este indicat sa ramaneti pe drumul pe care v-ati propus sa mergeti, indiferent de cate elemente perturbatoare veti intalni. Aceste elemente de dezechilibru pot sa apara atat in viata personala, cat si profesionala. Atentie la barfe, nu le dati crezare.

Starea de sanatate este destul de buna, desi sistemul imunitar este usor slabit. Este posibil ca bolile de sezon sa va creeze neplaceri sau afectiuni mai vechi, ignorate, sa se reactiveze. Nu ezitati sa vizitati medicul, daca simtiti ca este nevoie.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Saptamana este plina de energie pe toate planurile: profesional, familial, social. Va certati si apoi va impacati cu cei din jur, reluati legaturi cu oameni pe care nu i-ati mai vazut demult sau rupeti relatii care se credeau a fi apropiate. Parca va refaceti lista de prieteni, va reorganizati relatiile si toate acestea se intampla pentru ca cereti mai mult adevar de la cei din jur. Unii dintre acestia v-au cam dus de nas in ultimul timp, iar rabdarea voastra s-a cam terminat.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, sunteti activi, optimisti, iar astrele va aduc energie, astfel incat nu ar trebui sa va faceti probleme cu privire la sanatate in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

In plan psihic este necesar sa faceti fata unor schimbari mai mult sau mai putin majore, schimbari care va implica in mod direct. Tensiunile psihice pot fi serioase, insa reusiti sa rezistati in fata stresului si luati decizii cu luciditate.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna. Desi stilul de viata din utlima perioada a fost destul de haotic, totusi organismul voastru este puternic, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Saptamana va aduce motive de entuziasm, dar si situatii care va cer capacitate de sinteza sau de creatie. Este posibil sa va simtiti epuizati la finalul acestei saptamani, insa planurile pe care v-ati propus sa le demarati par a avea acum un curs mult mai clar.

Starea de sanatate este foarte buna. Este posibil sa va propuneti sa faceti o serie de analize medicale, mai mult pentru a va investiga sanatatea si mai putin pentru ca ati avea o suferinta. De asemenea va faceti planuri si in privinta stomatologului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Exista o criza pe care o tot trageti dupa voi de ceva timp, criza care va afecteaza viata personala si familiala. Este indicat sa ascultati si sfaturile celor dragi, acestia pot veni cu idei foarte bune.

Starea de sanatate este relativ buna. Sistemul osteoarticular este insa destul de slabit. Nici digestia nu pare a fi foarte buna, de aceea este recomandat sa nu faceti excese alimentare si sa incercati sa faceti mai multa miscare, poate chiar terapie prin miscare sau gimnastica medicala.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.