Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana este incarcata de responsabilitati a caror rezolvare nu suporta amanare. Aveti nevoie sa gasiti solutii pentru unele probleme mai vechi, asadar am putea spune ca in plan psihic sunteti suprasolicitati.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza foarte bine. Atentie la activitatile sportive, este posibil sa suferiti accidentari sau pur si simplu sa va plangeti de dureri de spate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Starea de sanatate este oscilanta, atat din punct de vedere al starii fizice, cat si psihice. Va coplesesc emotional o serie de evenimente sociale sau ale celor dragi, evenimente care nu va privesc in mod direct, dar care sunt legate de multe aspecte din viata voastra. Starile de bucurie pot oscila cu cele de tristete, de deznadejde. Incercati sa va pastrati un ritm al activitatilor pentru a nu va lasa coplesiti de schimbarile interioare.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna. Desi aparent nu aveti nicio suferinta majora, totusi sistemul vostru energetic este epuizat. Incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa si sa va odihniti mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Aceasta saptamana va deschide noi oportunitati, dar si noi perspective asupra vietii si asupra modului in care va petreceti fiecare zi. Incepeti sa meditati mai mult asupra timpului si a modului in care il petreceti.

Starea de sanatate este destul de buna, dar pare ca aveti nevoie de mai multa miscare sau de un anume tip de miscare, care sa va ajute sa va cunoasteti mai bine, sa va relaxati. Nu este exclus sa incepeti sa va interesati, daca nu ati facut-o deja, despre tehnicile de meditare. Se petrec unele schimari in mintea voastra, schimbari care au ecouri si in corp, dar si in viata de zi cu zi.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Incepeti saptamana cu o energie astrala debordanta. Sunteti creativi gasiti rapid solutii problemelor pe care le intalniti si aveti un spor incredibil in tot ceea ce faceti. Sunteti cu un pas inaintea tuturor, asadar este posibil sa starniti invidii.

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa recurgeti la masuri mai sanatoase cand vine vorba de mancare si stil de viata in general. Gasiti mai mult timp pentru voi si incercati sa va rasfatati, caci meritati.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.