Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana este frumoasa pentru voi, dragi nativi Berbec. Sunteti motivati in tot ceea ce faceti, gasiti solutii chiar si pentru problemele dificile si va simtiti multumiti cu voi, astfel ca putem spune ca in plan psihic va simtiti excelent. Gasiti echilibrul interior de care aveti nevoie, iar stresul nu mai reprezinta o problema pentru voi.

Starea de sanatate este destul de buna, dar nu ar strica sa va faceti analizele de rutina de la finalul anului. Poate va programati la medic pentru a va reevalua starea generala de sanatate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Prima jumatate a saptamanii este excelenta in plan psihic. Sunteti hotarati, entuziasti, creativi si aveti succes in tot ceea ce faceti. In a doua parte a saptamanii insa veti fi dezamagiti de unele persoane din jurul vostru, pot sa para conflicte si incurcari de situatii.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Poate va faceti programare la medic, poate faceti mici schimbari in stilul de viata pentru a avea o stare generala de sanatate mai buna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Se anunta o saptamana lejera pentru voi, o saptamana in care aveti timp sa faceti ce va doriti, sa va plimbati, sa aveti grija de voi si de cei dragi. Va simtiti ca intr-o vacanta, chiar si la locul de munca, unde reusiti sa va indepliniti responsabilitatile cu mare usurinta.

In ceea ce priveste starea de sanatate, va simtiti de asemenea bine, este posibil sa fi inceput deja unele tratamente in cazul in care suferiti de o afectiune cronica. Orice pas pe care il faceti in tratare sau preventie va aduce un plus de bine.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Este o saptamana cu multe responsabilitati, multe situatii imprevizibile atat la locul de munca, cat si in viata de familie sau in cercul de prieteni. De aceea este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti obositi. Incercati sa va odihniti mai mult.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, in ciuda stresului si oboselii acumulate. Organismul vostru este puternic si rezistent la stres, iar sistemul imunitar functioneaza bine, astfel incat astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.