Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Ultima saptamana din an va determina sa meditati, insa astrele va aduc un aer pozitiv, astfel incat voi nu veti cadea in melancolie, ci veti scoate in evidenta tot ce ati facut bun in ultimul an.

Starea de sanatate este foarte buna, sistemul imunitar functioneaza optim, insa ar trebui sa aveti mai multa grija la alimentatie. Incercati sa nu faceti excese, chiar daca preparatele de sarbatori sunt irezistibile.

Citeste si Horoscopul GRATUIT 2016

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In aceasta saptamana preferati sa va odihniti, chiar daca pentru unii dintre voi se mai strecoara cateva zile de serviciu. Pur si simplu nu va veti da peste cap nici cu gatitul, nici cu alte treburi de sarbatoare, ci pur si simplu veti cauta sa va odihniti.

Starea de sanatate este destul de buna, desi este loc si de mai bine. Incercati sa nu faceti excese de niciun fel, mai ales alimentare, pentru ca sistemul vostru digestiv este sensibilizat.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Noul An se apropie, iar voi doriti sa va pregatiti cum se cuvine astfel incat totul sa fie pus la punct, datoriile sa fie platite, casa curata, musafirii invitati si tinuta aranjata. Asadar in plan psihic am putea spune ca exista o stare usoara de agitatie, de entuziasm chiar, totul cu tenta de bun augur.

Starea de sanatate este buna, insa ar trebui sa va odihniti mai mult. Aveti tendinta de a va suprasolicita cu treburile casnice, uitand ca totusi este cazul sa va bucurati si de zilele libere sau in care ii aveti alaturi pe cei dragi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Desi este ultima saptamana din an, voi totusi inca mai aveti foarte multe treburi de facut. Unele treburi vi le faceti singuri, altele reprezinta chiar responsabilitati care au ramas nerezolvate. In tot cazul, reusiti sa va agitati suficient de mult cat sa obositi.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, aveti tendinta de a fi atenti la stilul vostru de viata, la alimentatie, pur si simplu aveti grija de voi. Imunitatea este ridicata, asadar astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Saptamana va indeamna spre meditatie, dar si spre distractie. In plan psihic pe de o parte doriti sa petreceti cat mai mult timp cu prietenii si cei dragi, dar totodata va ganditi la realizarile din ultimii ani, la viitorul vostru apropiat si indepartat. Aceste oscilatii interioare va pot epuiza energetic.

Starea de sanatate este destul de buna, dar imunitatea este usor scazuta. Este posibil sa contactati o raceala de sezon sau boli mai vechi sa va supere. Nu sunt insa motive majore de ingrijorare. Atentie deosebita si in manevrarea obiectelor, exista un risc crescut de accidentare.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Desi Noul An nici nu a inceput inca, voi deja traiti in viitor. V-ati planuit cu lux de amanunte anumite aspecte ale anului 2016 si lucrati de zor la acestea. Desi aveti multe de facut, totusi in plan psihic va simtiti linistiti si impliniti.

Starea de sanatate este destul e buna, insa si predispozitia voastra la ingrijire isi aduce aportul. Sunteti atenti la ceea ce mancati, la miscarea, la imaginea voastra, va rasfatati, poate doar in privinta odihnei sunteti mai superficiali. Nu ar strica sa dormiti mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.