Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Este o saptamana plina de peripetii pentru voi, dragi nativi Berbec. Aveti de rezolvat o serie de conflicte pe care nu le-ati generat voi, insa devin responsabilitatea voastra. Totodata este o saptamana in care descoperiti oameni valorosi pe care este posibil sa ii fi cunoscut acum multa vreme, insa fara a cunoaste valoarea lor umana.

Starea de sanatate este destul de buna si exista un impuls catre activitatile sportive. De asemenea va procupa si starea voastra generala de sanatate, asadar este posibil sa mergeti la medic pentru a face unele analize de rutina. In tot cazul, astrele nu anunta afectiuni grave in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic va incearca o serie de depresii, dar si stari confuzionale. Constatati ca unele persoane din jurul vostru isi schimba comportamentul, insa de fap problema ar putea fi la voi si cu cat veti descoperi adevarul mai repede, cu atat restul conflictelor vor fi rezolvate mai rapid. Se pare ca in ultimele luni de zile ati scapat unele rautati fata de cei din jur, iar acum se intoarce roata. Desigur, exista si situatii cand Taurii au reusit sa isi pastreze calmul, acest aspect astral ii vizeaza in special pe cei maturi.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Va simtiti foarte obositi si incercati sa gasiti mai mult timp pentru voi si pentru odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Nativii Gemeni traverseaza o perioada a contradictiilor interioare. Practic nici voi nu mai stiti ce vreti de la cei din jur sau chiar de la propria persoana. Va deziceti de la o zi la alta, iar aceste oscilatii va pot genera conflicte atat in cercul de prieteni, cat si in familie.

Starea de sanatate este relativ buna, insa aveti nevoie sa va acordati mai mult timp pentru odihna, dieta, miscare. Daca aveti o afectiune cronica, in aceasta perioada nu este indicat sa va abateti de la tratament, caci organismul vostru este usor sensiblizat.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.