Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

In plan psihic aceasta saptamana va aduce liniste si optimism. Reusiti sa depasiti o serie de griji care v-au nelinistit in ultima perioada si va canalizati energia catre reechilibrare, meditatie si actiuni care va fac sa va simtiti bine.

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa contactati o viroza de sezon. Atentie, daca practicati sporturi de iarna sau mergeti la patinoar, astrele aduc un risc de accidentare moderat.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In ceea ce priveste planul psihic in aceasta saptamana au loc multe rasturnari de situatie care, desi va provoaca tensiuni si nervi, totusi ar trebui sa va dea de gandit cu privire la unele aspecte din viata voastra pe care le-ati neglijat sau le-ati tratat superficial.

In ceea ce priveste sanatatea, nu va simtiti in cea mai buna forma. Conform aspectului astral, nu este vorba neaparat de o scadere a imunitatii sau de contactarea unei boli, cat mai degraba despre o stare de oboseala sau epuizare organica ce va incetineste ritmul firesc de activitate.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic este posibil sa va simtiti ravasiti, caci multe ganduri par sa va vina in minte in aceasta perioada. Poate fi vorba despre situatii neintelese sau de remuscari. Exista o usoara tendinta spre melancolie. Sunteti insa deosebit de creativi.

Starea de sanatate este buna. Persoanele cu boli osteoarticulare sau cardiovasculare trebuie sa fie prudente in aceasta perioada si sa nu se abata de la tratament caci exista riscul unor acutizari ale bolilor.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, saptamana este plina de situatii noi, fara precedent, de responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata. Este posibil sa va treziti in mijlocul unor conflicte, insa trebuie sa va mentineti obiectivitatea.

Starea de sanatate este buna. Este posibil sa contactati boli de sezon, insa le veti face fata cu usurinta si fara prea mare stres. Este indicat sa incercati sa va odihniti mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.