Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana este plina de actiune si de reusite pentru voi, dragi nativi Berbec. Asadar in plan psihic va simtiti motivati si plini de energie, aveti o intuitie de invidiat si comunicati excelent cu cei din jur.

Foarte bine va simtiti si in planul sanatatii fizice, caci astrele va protejeaza, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Practic nu aveti griji importante in privinta sanatatii si am putea spune ca pe toate planurile aveti o saptamana buna.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan psihic saptamana este rascolitoare, incarata cu tensiuni cel putin in prima jumatate. Poate fi vorba despre o reevaluare a deciziilor pe care le-ati luat in ultimul an, poate chiar de unele greseli sau alegeri superficiale, iar aceste situatii devin acum vizibile si trebuie sa le rezolvati.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa organele care de obicei sunt sensibile la stres va pot crea acum probleme. Fie veti suferi de tulburari digestive sau arsuri la stomac, de dureri de cap, insomnie, fie va poate scadea usor imunitatea, suficient cat sa contactati o boala de sezon.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In plan psihic se pare ca va macina unele ganduri legate de trecutul apropiat, de relatii, de oameni pe care ii lasati sau nu sa faca parte din viata voastra. Este posibil sa regretati ruperea unor relatii pe care de curand ati hotarat sa le inchideti.

Starea de sanatate este relativ buna, exista insa o reactie usoara a organelor sensibile la frig si umezeala. Fie este vorba despre sinusuri si mucoasa nazala, fie de oase si articulatii sau chiar sistem uro-genital. Incercati sa faceti bai fierbinti si inhalatii cu aburi calzi.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Aceasta saptamana va suprasolicita si va cere unele responsabilitati sociale, insa reusiti sa aveti rezultate foarte bune. Sunteti increzatori in propriile forte si motivati, astfel incat aveti un bun randament la locul de munca, dar si in viata personala.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, iar astrele va aduc energie pozitiva. Este o saptamana buna pentru refacere, regenerare celulara, de aceea puteti incepe acum un tratament holistic sau naturist ori o terapie speciala, fie chiar si de relaxare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In plan psihic va simtiti motivati si plini de optimism. Dati frau liber imaginatiei, care este debordanta in perioada descrisa, gasiti solutii la probleme grele si va bucurati de succes in ceea ce faceti.

Citește și:

In plan fizic va simtiti de asemenea bine. Sunt favorizate toate activitatile care implica miscare, inclusiv terapiile de recuperare prin miscare. Incercati de asemenea sa consumati mai putina carne in aceasta saptamana, se pare ca organismul vostru simte nevoia unei detoxifieri. Consumati predominant fructe si legume.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In plan psihic aceasta saptamana este destul de degajata, nu se intampla lucruri marete, nici responsabilitati neobisnuite nu va preocupa. Va mentineti inr-un echilbru si o armonie interioara, astfel incat putem spune ca, in ansamblu, va simtiti destul de bine.

Starea de sanatate este de asemenea buna. Este posibil sa contactati o raceala, insa nu veti avea multe batai de cap cu aceasta. Pur si simplu organismul vostru este puternic si aproape ca nimic nu va strica starea de bine.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In plan psihic va aflati parca intr-o furtuna care a ridicat atat evenimentele bune, cat si pe cele tensionate. Incercati sa rezolvati multe probleme deodata, legate atat de cariera, cat si de camin. Mai mult decat atat, speranta celor din jur este tot la voi, asadar nu prea puteti da inapoi. Va asumati situatiile si le tratati rapid, pentru a taia cat mai multe obiective din lista responsabilitatilor. Este posibil chiar sa starniti invidia celor din jur care se minuneaza cu ce forta reusiti sa faceti fata problemelor din aceasta saptamana.

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine. Mai exista cateva suprarari, ar fi loc si de mai bine, insa incercati sa va tratati, cautati sa aveti un stil de viata sanatos si toate aceste alegeri mici, dar pozitive, va aduc in final un rezultat bun asupra sanatatii. Astrele nu prezinta motive de ingrijorare sau de afectiuni grave.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In plan psihic este posibil sa va confruntati cu cateva blocaje, insa reusiti sa le depasiti spre finalul saptamanii. Va simtiti motivati sa demarati proiecte noi si aveti energie intelectuala, asadar sunt favorizati nativii care invata sau sustin examene in aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul imunitar este destul de puternic, este posibil totusi sa simtiti nevoia de mai multa odihna. Incercati sa dormiti suficient noaptea, dar sa adoptati si un program de miscare care sa va ajute sa eliminati stresul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In aceasta saptamana o parte din grijile vechi par sa se mai ridice, iar membrii familiei par sa joace un rol important in aceasta privinta. Primiti ajutorul celor dragi in rezolvarea unor probleme stringente si realizati ca sunteti iubiti si apreciati – nu ca ati fi uitat, dar aceste sentimente mai trebuie intretinute. In plan spiritual astrele va indeamna la avansare, la meditare asupra uor situatii vechi, la schimbarea unor valori, opinii sau moduri de abordare a situatiilor.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil chiar sa faceti o vizita medicului pentru unele investigatii. Nu este chiar totul perfect, dar va preocupa sanatatea voastra si faceti multe alegeri bune pentru a va stabiliza.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Traversati o saptamana frumoasa. In plan psihic sunteti inventivi, gasiti rapid solutii si comunicati excelent cu cei din jur. Va faceti noi relatii si reusiti sa rezolvati probleme mai vechi care v-au ingrijorat in ultimele luni.

Starea de sanatate este foarte buna. Astrele va aduc energie si va protejeaza, imunitatea este crescuta, iar rezistenta la stres este buna. Conform hartii astrale generale nu ar trebui sa va faceti probleme in privinta sanatatii pentru saptamana descrisa.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana este suprasolicitanta in plan psihic, mai ales in privinta responsabilitatilor. Exista de asemenea si un aspect karmic, sunteti cumva trasi la raspundere pentru unele greseli din trecut sau situatii tratate cu superficialitate.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Nu sunteti tocmai in cea mai buna forma, desi astrele nu vorbesc despre boli grave sau dezechilibre majore. Se pare ca ceva va deranjeaza, fie chiar si o durere de cap sau de dinti. Aveti insa tendinta de a va ingriji, de a va menaja, ceea ce va aduce un plus de bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic astrele va aduc energie pozitiva, rabdare, calm in rezolvarea problemelor conflictuale si o buna comunicare. Incercati sa restabiliti un echilibru in relatiile cu ceilalti, dar aveti nevoie de mai mult timp.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este ridicata si bolile de sezon par sa va ocoleasca. Daca saptamana trecuta in planul sanatatii ati mai avut mici neplaceri, in aceasta saptamana toate simptomele neplacute dispar.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.