Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Aceasta saptamana este bine aspectata in plan psihic privind harta astrala. Sunteti motivati si optimisti, aveti puetere de munca, rezistenta la stres si idei bune. Veti fi putin critici fata de cei din jur, dar cineva trebuie sa scoata in evidenta greselile.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Organele sensibile la stres va pot crea usoare neplaceri, cum ar fi: dureri de cap, stare de oboseala, infectii urinare, insomnie.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic tensiunile din saptamana precedenta continua. Mai mult deca atat, s-ar putea ca unele greseli sau ganduri ori vorbe negative pe care le-ati avut la adresa altora sa se intoarca acum. Este posibil ca unele relatii sa se strice.

Starea de sanatate este relativ buna, insa aveti tendinta de a deveni depresivi. Organele sensibile la stres va pot da de asemenea semnale, cum ar fi sistemul nervos, stomacul sau vezica urinara. Este indicat sa incercai sa dormiti suficient si sa nu faceti excese alimentare.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Este o saptamana cu multe reusite si vesti bune pentru voi, dragi natvi Gemeni. Va faceti noi prieteni, restabilizati relatii, aveti succes in ceea ce faceti si chiar noroc la bani. Sunteti binedispusi si comunciati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate este foarte buna, sistemul imunitar functioneaza optim si capacitatea de regenerare a organismului este ridicata. Sunt favorizate terapiile recuperatorii, asadar puteti incerca un astfel de tratament in aceasta peroada, mai ales daca suferiti de dureri musculare sau articulare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.