Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

In aceasta saptamana aveti parte de multe momente frumoase, iar in plan psihic va simtiti excelent. Primiti energie astrala si sunteti optimisti, increzatori si gata de actiune.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este indicat sa aveti mai multa grija la dieta, alimentele grase sau preparatele complexe ori prea condimentate va pot face rau. O cura de detoxifiere este indicata pentru a va curata organismul si a va energiza.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Incepeti saptamana cu multe ganduri bune, cu entuziasm si energie. Comunicati eficient cu cei din jur si gasiti motivatie pentru a duce la bun sfarsit tot ce va propuneti. Este indicat sa fiti mai organizati pentru a nu intra in criza de timp.

Starea de sanatate este destul de buna, desi exista loc si de mai bine. Este posibil sa va simtiti foarte obositi si sistemele digestiv si nervos sa fie sensibilizate.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Traversati o perioada stresanta in plan psihic, incarcata de remuscari sau de regrete, este posibil sa aveti chiar ganduri rautacioase. Recomandarea astrologului este sa incercati sa va detasati si sa nu mai puneti totul la suflet, caci va face rau.

Starea de sanatate este relativ buna, insa nativii care sufera de alergii nu se vor simti excelent in aceasta perioada. Este indicat sa urmati cu strictate tratamentul si recomandarile medicului.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.