Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia BERBEC

Saptamana se anunta promitatoare pentru voi, dragi nativi Berbec. Va simtiti impliniti, ati avut multe rezultate bune in ultimele saptamani si simtiti cumva ca sarbatorile vin intr-un moment in care aveati nevoie de relaxare, dar cumva si meritati aceasta. Sunteti veseli, optimisti, plini de energie si inventivitatea este punctul vostru forte in aceasta perioada.

Nici in planul sanatatii fizice nu sunteti mai prejos. Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, imunitatea este crescuta, iar bolile par sa va ocoleasca. Aveti nevoie de odihna, iar sarbatorile pascale vor fi un bun prilej pentru a va relaxa si a va reface depozitele energetice.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia TAUR

Este o saptamana solicitanta, care totodata va cheama la introspectie, la rezolvarea unor probleme de atitudine mai vechi, la recunoasterea valorilor reale atat ale voastre, cat si ale celorlalti. Ca orice stare de instrospectie, va determina sa tindeti spre melancolie, sa variati stari entuziaste cu stari depresive. Este foarte important sa fiti sinceri cu voi, sa nu va supra sau subevaluati, sa cautati adevarul in voi.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa sistemul energetic este slabit. Aveti nevoie sa va relaxati, sa va acordati mai mult timp voua, sa gasiti solutii sa va echilibrati. Adoptati o dieta energizanta si incercati sa nu faceti excese de niciun fel.

Horoscopul saptamanal al SANATATII: zodia GEMENI

Saptamana debuteaza cu o agitatie interioara pe care trebuie sa o gestionati cu atentie, pentru ca altfel riscati sa faceti gafe greu de reparat. Aveti nevoie de mai mult calm si tact in tot ceea ce faceti.

Starea de sanatate este destul de buna, iar persoanele care sufera de afectiuni cronice vor simti o ameliorare a simptomelor. Este indicat sa fiti atenti la dieta si sa faceti mai multa miscare pentru a consuma stresul, organismul vostru are nevoie de eliberare. Mergeti pe jos, faceti plimbari lungi si consultati un medic specialist daca aveti o afectiune nerezolvata, caci in aceasta perioada se deschid canalele vindecarii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.