Setari Cookie-uri

Dulciuri pentru sarbatori - traditionale, aniversari, ocazii speciale

Sarbatorile sunt printre cele mai placute momente din viata noastra, fiind legate de traditii religioase si culturale sau marcand clipe de neuitat pentru membrii familiei si prietenii dragi.

Cartea Dulciuri pentru sarbatori - traditionale, aniversari, ocazii speciale este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Orice masa festiva se incheie cu platouri de deserturi frumos aranjate, frumos colorate, frumos ornate, dar mai ales delicioase. Cartea contine retete de fursecuri, prajituri, tarte, placinte, cozonaci, pasca, inghetate, torturi si bauturi festive. Mireasma sublima a cozonacilor insoteste obligatoriu Craciunul si Pastele la toti romanii. Sarbatoarea pascala aduce in plus traditionala pasca, cu umpluturile delicioase. Torturile -etajate sau simple, cu ciocolata sau cu frisca, cu fructe sau cu crema - sunt nelipsite de la nicio masa festiva.

Toate preparatele, dar cu deosebire deserturile, sunt mai intai „mancate din ochi“ si abia apoi intervin si celelalte simturi. De aceea autorii ofera multe sugestii pentru decorare si sfaturi practice, astfel incat cele mai spectaculoase deserturi de casa sa devina cu adevarat accesibile tuturor cititorilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.