Setari Cookie-uri

Aceste vitamine te energizeaza si alunga OBOSEALA

Iti propunem 5 suplimente alimentare cu vitamine care te ajuta sa iti mentii energia, alunga oboseala, protejeaza ficatul si alinga durerile articulare.

Aceste vitamine te energizeaza si alunga OBOSEALA

Co-Q10 + Vitamina E

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Coenzima Q10 este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor. Carenta de Q10 genereaza dereglari in procesele de oxidoreducere ce se desfasoara la nivel celular si cauzeaza astfel tulburari dintre cele mai diverse in functionarea organismului.

Compozitie:
Coenzima Q10 40 mg, Vitamina E (acetat de dl-alfa tocoferil)40 mg/333% DZR*; Excipienti: Ulei din orez 320 mg ; Invelisul capsulei: Gelatina, Glicerina, Apa purificata, Dioxid de carbon (195.5 mg)

Indicatii:
- proprietati terapeutice in afectiunile cardiovasculare
- util in tratamentele afectiunilor degenerative
- antioxidant
- antitumoral
- creste performantele sportive
- stimuleaza spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor
- stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala
- reduce tensiunea arteriala

Citește și:

Maxi life cartilaj rechin

Suplimentul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Prin continutul sau special conferit de cele 6-7 proteine, cartilajul de rechin are un rol deosebit in inhibarea dezvoltarii retelei vasculare ce asigura transportul nutrientilor la celulele maligne, blocand astfel dezvoltarea tumorilor. Este util sportivilor si persoanelor cu activitate fizica intensa datorita mineralelor continute, in special calciu si fosfor cu rol in sustinerea articulatiilor. De asemenea, prin prezenta anumitor glucide (mucopolizaharide), cartilajul de rechin are si efect antiinflamator. Este util persoanelor cu sistem imunitar slabit avand efect imunostimulator. Se foloseste ca adjuvant in artropatii acute si cronice, traumatisme osteoarticulare, boli autoimune, psoriazis.

Lysi omega 3 ulei pur de peste

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Citește și:

OMEGA-3 Lysi - Ulei Pur de Peste este un supliment alimentar exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.
Omega-3 Lysi este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), cu concentratia naturala 12% DHA si 18% EPA.

Acizii grasi Omega-3 s-a dovedit ca joaca un rol important in:
- evitarea bolilor de inima si a aritmiilor,
- imbunatatirea circulatiei cardiovasculare,
- normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului;
- mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor
- starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie
- starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie, stabilizarea dispozitiei
- imbunatatirea functiei cognitive la copii
- cresterea imunitatii si buna functionare a organismului.

Citește și:

Omega-3 sunt foarte importanti pentru oamenii de toate varstele si pentru copii in particular, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central (DHA ), precum si in dezvoltarea retinei/ochilor(EPA).

Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in mebranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile.

Omega-3 sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de organismul uman, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.

Numeroase studii experimentale subliniaza ca nivelele crescute ale DHA imbunatatesc functiile creierului, cresc atentia si vitalitatea, rezistenta la efort si stress, reduc riscul depresiilor, amelioreaza ADHD, au un impact pozitiv asupra functionarii creierului la persoanele in varsta, avand efecte deosebit de pozitive pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii si pentru dezvoltarea lor viguroasa.
Omega-3 sunt importanti inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului, iar efectele lor complexe se resimt la nivelul intregului organism.

Citește și:

B Complex+Vitamina C

Complexul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Pentru sanatatea sistemului nervos
-se recomanda in perioadele cu activitate intelectuala intensa.
-asigura toate vitaminele grupului B.

Vitamina C Organica

Vitamina C organiza este disponibila pe site-ul Bioportal.ro

Din punctul de vedere al structurii chimice, vitamina C existenta in fructe si legume este identica cu cea sintetica. Si atunci de ce se face aceasta diferentiere? Pentru ca efectul terapeutic al variantei organice este mult mai intens, decat al celei obtinuta pe cale industriala.

Cercetatorii au identificat in extractele naturale bogate in vitamina C asa-numitii co-factori, niste substante (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte imbunatatesc simtitor asimilarea acestei vitamine de catre organism, iar pe de alta parte potenteaza actiunea sa terapeutica foarte mult.

Citește și:

De pilda, vitamina C de sinteza administrata in poliartrita reumatoida are efecte modeste, in schimb vitamina C organica, extrasa din fructe, are o ac?iune mult mai intensa, diminuand durerea articulara si marind, prin adminstrare sistematica, mobilitatea articulara foarte mult. La randul lor, toate studiile de laborator au aratat ca efectul antioxidant al extractelor naturale cu vitamina C organica sunt de 6-10 ori mai puternice decat ale vitaminei C de sinteza.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.