Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

In plan psihic saptamana este agitata, cu evenimente fara precedent care va pot crea stres si care va epuizeaza. Incercati sa fiti ordonati si sa aveti o alimentatie energizanta.

horoscopul saptamanal al sanatatii luna mai

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc vesti pe acest plan. Practic lucrurile decurg ca de obicei, insa daca observati manifestari neplacute care continua sa apara ar trebui sa planuiti o vizita la medic. Astrele arata ca sunt unele simptome mai vechi care persista si nu este cazul sa le ignorati.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Aceasta saptamana este ravasitoare in plan psihic. Multe ganduri va napadesc si incercati sa le asezati in ordine, o ordonare pe care o tot schimbati de la o zi la alta. Simtiti ca este cazul sa faceti unele schimbari, dar nu reusiti sa va decideti pe care.

Starea de sanatate este destul de buna, iar astrele va sustin sistemul energetic. Incercati sa aveti o alimentatie echilibrata, caci sistemul digestiv este usor slabit.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In plan psihic si voi, dragi nativi Gemeni, trebuie sa faceti curatenie. Trebuie sa va detasati de unele relatii pentru a putea gandi limpede si totodata va trebui sa fiti atenti cum gestionati orgoliul, caci puteti rani unele persoane.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.