Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

In plan psihic astrele va aduc motivatie si voie buna. Sunteti creativi, plini de energie si foarte bine organizati, ceea ce va ajuta sa va duceti la bun sfarsit planurile fara a simti drumul spre succes ca fiind prea dificil. Sunteti insa usor sensibili, de aceea va recomandam sa nu puneti la suflet chiar orice gest mai putin placut pe care cei din jur il fac.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este buna, chiar daca sistemul imunitar este usor slabit. Astrele nu anunta motive majore de ingrijorare, dar ar trebui sa fiti ceva mai atenti la dieta si la orele de odihna.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Inceputul de saptamana este foarte incarcat atat in plan psihic, cat si emotional. Va suprind o serie de intamplari, unele va bucura, altele va determina sa deveniti melancolici sau chiar tensionati. Aveti tendinta de a va compara cu rezultatele altora, insa valorile voastre sunt diferite, de aceea o astfel de comparatie nu va face bine.

Citește și:

Starea de sanatate este buna. Nu ar strica sa ajungeti la medic pentru analize de rutina, este posibil ca unii dintre voi sa revizuiasca statusul unei afectiuni care se afla in expectativa. De aceea nu ar strica sa faceti cateva investigatii pentru tulburarile mai vechi care au ramas in observatie.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Inceputul de saptamana va aduce multa energie, creativitate si voie buna. Sunteti eficienti in tot ceea ce faceti si reusiti sa rezolvati o buna parte din responsabilitatile saptamanii. Atentie insa la orele de odihna, caci organismul vostru are nevoie de somn pentru a-si reface sistemul energetic de la o zi la alta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.