Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana este destul de tensioanata in plan psihic, aveti multe de rezolvat printre care si cateva conflicte care s-ar putea sa degenereze serios. Cu toate acestea reusiti sa va mentineti starea de spirit si echilibrul interior.

horoscopul saptamanal al sanatattii

Starea de sanatate este destul de buna, este posibil insa ca oboseala sa va rapuna. Aveti nevoie de mai multe ore de somn, de o alimentatie energizanta si de practici antistres. Cautati sa va organizati bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de somn. Incercati sa nu faceti excese de niciun fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In ceea ce priveste planul psihic astrele va aduc energie pozitiva si multa voie buna, putere de munca si o buna rezistenta in fata stresului. Astrele atrag atentia in privinta posibilitatii de a vorbi inainte de a va cantari bine cuvintele, riscand astfel sa faceti gafe.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista loc si de mai bine. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa dormiti suficiente ore pentru a va putea mentine nivelul de energie. Sistemele digestiv si nervos sunt sensibilizate, asadar este posibil sa va supere cateva dureri de cap sau nevralgii ori dureri de stomac. Persoanele care sufera de gastrita sau ulcer ar trebui sa urmeze cu strictete recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Astrele aduc vesti bune in ceea ce privesete starea psihica. Reusiti sa va relaxati si sa va indepartati de gandurile negative. Va simtiti ca in concediu si nimic nu pare sa va scoata din ritm.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, perseoanele care sufera de boli alergice sau autoimune sunt mai putin avantajate in aceasta perioada. Este de asemenea recomandat sa incercati sa va hidratati suficient si sa nu faceti excese alimentare. Putina miscare v-ar aduce un plus de sanatate si un confort termic mai bun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.