Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Va asteapta o saptmana pozitiva, cu multe proiecte de bun augur, in care reusiti sa demarati planuri mai vechi la care tineati si pe care va doreati sa le vedeti realizate. Incercati sa fiti mai atenti la ceea ce vorbiti, caci ati putea face cateva gafe.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destu de bine, insa veti avea nevoie de o alimentatie ebergizanta pentru a va putea mentine tonusul. Este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti destul de obositi. Este posibil ca unele simtome mai vechi sa reapara, insa acestea sunt tratabile, dar va trebui sa va prezentati la medic. Astrele nu aduc insa vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Saptamana va suprinde in toiul unei ascentiuni spirituale, insa aveti multe intrebari carora va trebui sa le gasiti raspunsul. Cutati sa fiti mai intelegatori cu cei din jur si unul din telurile voastre consta in a va detasa de mediu si a va simti independeti in anumite domenii ale vietii voastre.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, incercati sa aveti o dieta sanatoasa si sa nu va infometati. Organimsul vostru are nevoie de multe alimente energizante in aceasta perioada, dar si de multe lichide pentru a se mentine hidratat.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In plan psihic duceti o serie de lupte atat cu voi, cat si cu cei din jur. Caurati motive de convingere asupra unor probleme pe care incercati sa le rezolvati de mai mult timp. Fiti mai detasati si acceptati-va greselile.

Starea de sanatate este destul de buna, iar imunitatea este crescuta. Rezistati cu usurinta in fata stresului si astrele va aduc energie pozitiva. Capacitatea de regenerare a organismului este mare, asadar sunt favorizate terapiile de orice fel.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.