Setari Cookie-uri

Alimente care iti inalta VIBRATIA energetica

Aura noastra energetica este legata de multe aspecte din viata noastra, dar si de ceea ce mancam. Atunci cand vibratia noastra este joasa, afectata, ne imbolnavim sau ne scade imunitatea ori suferim de tulburari ale starii psihice, cum ar fi depresie, anxietate, iritabilitate sau senzatie de oboseala permanenta.

Cu cat vibratia noastra energetica este mai inalta, cu atat ne aflam pe un plan spiritual mai inalt si suntem mai aproape de atingerea echilibrului interior. Printre alte solutii pe care le putem aplica in ceea ce priveste curatarea aurei si cresterea vibratiei energetice se numara si dieta zilnica, cuprinzand aspecte legate de calitatea si provenienta alimentelor ingerate.

Alimente care inalta vibratia energetica

Persoanele initiate considera ca alimentele care au suferit modificari de la starea lor naturala ne afecteaza aura energetica. De asemenea, alimentele de origine animala, provenite de la fiinte crescute in conditii improprii, care au suferit pe timpul vietii lor dar si in momentul in care au fost sacrificate, ei bine alimentele provenite din acestea au efect puternic negativ asupra aurei noastre energetice.

Citește și:

Animalele si pasarile crescute in industrie hranite cu concentrate, injectate poate cu antibiotice, crescute in spatii foarte mici si in aglomeratie alaturi de alte animale sau pasari, luate precoce de la “parintii” acestora, care nu s-au bucurat de decenta unei vieti potrivite speciei din care fac parte, ei bine aceste fiinte secreta o serie de hormoni de stres si substante toxice provenite din inflamatie, suferinta etc., toate acestea regasindu-se ulterior in carnea pe care noi o consumam.

De asemenea vietatile care au suferit in momentul sacrificarii secreta o serie de substante de aparare, nocive pentru cei care le consuma carnea. Ouale si laptele provenite de la pasari si animale care au crescut in conditii improprii sunt de asemenea nocive pentru aura noastra energetica.

Nici alimentele de origine vegetala, care provin din plante modificate genetic nu sunt indicate pentru cei care doresc sa ramana la un nivel energetic inalt.

Citește și:

Vegetalele ecologice

Fructele, legumele si leguminoasele provenite din surse ecologice cresc vibratia energetica si ne ajuta in curatarea aurei. Aceste alimente aduc nutrientii, vitaminele si mineralele necesare regenerarii tesuturilor afectate din corp, purtand cu ele un nivel energetic propice organismului nostru.
Practic, atat noi cat si tot ceea ce este in jurul nostru prezinta o energie proprie cu care noi interactionam inevitabil. Expersia “esti ceea ce mananci” este cat se poate de adevarata.

Germenii

Semintele, dar mai ales vlastarii si germenii reprezinta surse energetice valoroase pentru repararea aurei noastre. Aceste alimente sut practic esente de nutrienti foarte necesari organismului nostru furnizand totodata o vibratie energetica deosebit de benefica pentru organismul nostru.

Citește și:

Ceaiurile raw vegane, dar si kombucha reprezinta bauturi vii, bogate in probiotice, cu un impact energetic major asupra organismului nostru. Aceste bauturi sunt des recomandate persoanelor care sufera de boli ce provin din afectarea sistemului imunitar (boli inflamatorii, boli infectioase, boli autoimune). Alaturi de o alimentatie ecologica, atent selectata, sunt si alte obiceiuri menite sa inalte vibratia energetica: sportul, meditatia, simplitatea, iertarea, iubirea, pacea etc.

Cititi si: Medicina Traditionala Chineza: Energia vitala Qi si cele 14 Meridiane ale sanatatii

Schimbarea mentalitatii intr-o gandire pozitiva, lipsita de ranchiuna ori ura conduce la vindecarea multor boli, la curatarea si refacerea aurei energetice. Suntem in stransa legatura cu natura, si cu cat ne departam mai mult de aceasta, cu atat riscul de imbolnavire este mai mare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.