Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

In plan psihic va asteapta o saptamana plina de evenimente neprevazute, care va suprasolicita si va dau programul peste cap. Este posibil sa fiti tensionati si sa iscati unele conflicte cu cei din jur, dar acestea se vor rezolva rapid.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti excelent si va indreptati catre un stil de viata care vi se potriveste pe deplin. Cautati sa aveti grija de voi, faceti miscare, sunteti atenti la ceea ce mancati si gasiti timp sa va rasfatati.
Sfatul astrologului: nu va grabiti sa trageti concluzii cu privire la cei din jur.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Saptamana aceasta vine cu multe intrebari care va determina sa va reevaluati sistemul de valori, poate chiar relatiile pe care le aveti cu cei din jur. Incercati sa va gestionati atent tensiunile interioare si sa nu va certati cu cei din jur.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, sunteti atenti in ceea ce priveste stilul de viata si reusiti sa aveti o alimentatie sanatoasa. Sistemul imunitar functioneaza optim si bolile de sezon par sa va ocoleasca. Este posibil sa suferiti de insomnie sau calitatea somnului sa nu fie satisfacatoare, ceea ce va confera o stare de oboseala pronuntata.
Sfatul astrologului: fiti prudenti cu vorbele.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Saptamana va aduce hotarare, minte clara si putere de actiune. Aveti succes in tot ceea ce faceti si reusiti sa va puneti in aplicare toate planurile. Astrele va aduc si putin noroc, asadar daca participati la concursuri este posibil sa castigati.

Starea de sanatate este destul de buna, aveti insa nevoie de mai multa odihna. Incercati sa va organizati bine timpul astfel incat sa reusiti sa dormiti mai mult.
Sfatul astrologului: plimbarile lungi va dau o stare de bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.