Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Berbec

S-ar putea ca Berbecii sa aiba nevoie de mai multa odihna in aceasta saptamana. Daca se simt obositi ar fi bine sa isi elibereze un pic programul iar daca apar alte simptome ar trebui sa mearga la un control medical. Cel mai indicat ar fi sa isi ia din start cateva zile de concediu, pentru ca o mica vacanta nu strica nimanui.
Sfatul astrologului: Plecati intr-un city-brack!

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Taur

Ideea de a lua o pauza de la tot s-ar putea sa para minunata. In acest sens, daca Taurii isi vor dori sa se relaxeze ideal ar fi ca marti sa mearga la un tratament spa.
Cat despre relatia sentimentala cu cel drag ea este posibil sa sufere miercuri daca acestia nu se implica mai mult in revitalizarea ei. Insa daca asta presupune ca timpul propriu sa fie sacrificat, mai bine nativii din aceasta zodie se mai abtin putin pentru a vedea daca merita intr-adevar sau nu.
Sfatul astrologului: Rezervati-va timp pentru propria persoana!

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana va veni cu nevoia de a sta mai mult acasa, nevoia stringenta de a lenevi in canapea pentru a se simti in siguranta. Este important sa fie tinute in frau aceste sentimente si sa se faca tot posibilul pentru a faca din casa un mediu cofortabil. Din fericire, Gemenii au toate ingredientele necesare pentru a pregati o cina sanatoasa acasa, deoarece isi fac din timp cumparaturile.
O noapte linistita de somn va face minuni asupra organismului.
Sfatul astrologului: Nu ramaneti in urma cu somnul!

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.