Setari Cookie-uri

Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de aparare ale organismului

Cu totii avem capacitatea de a trai mai sanatosi, mai puternici si mai mult. A venit vremea sa afli despre superimunitate.

Cartea Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de aparare ale organismului este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Prezentare

Fara injectii
Fara medicamente
Fara concedii medicale

Pornind de la cateva intrebari esentiale, cum ar fi: De ce unii dintre noi se imbolnavesc mai des decat altii? Ce ne face mai predispusi la boli? Suntem condamnati sa ne imbolnavim si noi cand se imbolnavesc colegii sau membrii familiei? Exista vreun secret al pastrarii sanatatii ? Autorul ne pune la dispozitie un ghid cuprinzator pentru o sanatate infloritoare. Bazata pe cele mai noi cercetari stiintifice, cartea de fata ne arata cum putem deveni aproape complet imuni la raceli, gripe si alte infectii.

-ne alimentatia si combinand alimente care au proprietati puternice de intarire a imunitatii, putem sa prevenim instalarea celor mai raspandite afectiuni ale timpurilor moderne.

Citește și:

Cu totii avem capacitatea de a trai mai sanatosi, mai puternici si mai mult. A venit vremea sa afli despre superimunitate.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.