Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti energia fizica dar si linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 26.09.2016 - 2.10.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Berbec

Starea fizica a berbecilor va fi una de invidiat fix zilele aceastea, cand nativii vor radia de frumusete si vor avea o stralucire proprie. Insa, daca in privinta tenului si a parului nu vor avea nici o problema, cu ficatul s-ar putea sa nu se inteleaga prea bine. Mancati mai usor pentru a-i permite ficatului sa se refaca.

Din punct de vedere psihic Berbecii ar trebui sa-si acorde timp. Atunci cand incearca sa faca totul repede si mult, incep sa greseasca. Bine ar fi daca ar putea dedica ceva timp prietenilor si familiei, deoarece asta le va creste moralul.

Sfatul astrologului: Faceti un set complet de controale medicale si analize, pentru ca toamna a inceput sa isi intre in drepturi si imunitatea poate fi scazuta acum, chiar daca nu simtiti asta, pe viitor se va manifesta!

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.