Setari Cookie-uri

Reteta zilei: Suc minune pentru fumatoare

Vestea buna pentru acelea dintre voi care nu pot renuntat la tutun este aceea ca exista o metoda care te poate ajuta sa iti cureti plamanii si sa elimni toxinele.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: mastermilmar / Shutterstock

Ce poate fi mai sexy decat o femeie frumoasa tinand tigara intre degete, cu incheietura fina a mainii la vedere? Oricat de cuceritoare sunt gesturile fumatului, marturisesc ca nu am pus niciodata tigara in gura. Nu m-au speriat efectele negative precum ivaliditatea si bolile. Daca tigarile ar fi fost de ciocolata, in mod sigur, as fi fost o fumatoare inveterata. Vestea buna pentru acelea dintre voi care nu pot renuntat la tutun este aceea ca exista o metoda care te poate ajuta sa iti cureti plamanii si sa elimni toxinele.

Citește și:

Metoda este foarte simpla. Implica trei ingrediente si un blender in care sa le puteti amesteca intr-un suc natural minune.

Primul ingredient este curcuma, un condiment miraculos cunoscut sub numele de sofran indian. Este bogat in minerale, vitamine si acizi grasi Omega 3. Combate cu succes cancerul si are proprietati antibacteriene si antivirale.

Cel de-al doilea ingredient este ceapa. La fel ca si usturoiul, are importante proprietati anti-cancerigene, extrem de eficiente in prevenirea tumorilor maligne. Ceapa este, de asemenea, eficienta in prevenirea tuturor tipurilor de boli respiratorii.

Cel de-al treilea ingredient este ghimbirul. Acesta este popular si intrebuintat inca din cele mai vechi timpuri. Are numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv capacitatea de a elimina cantitatile excesive de mucus acumulate in plamani.

Citește și:

Ingrediente:

  • 2 linguri de turmeric
  • 400 grame de ceapa
  • 1 radacina de ghimbir de dimensiunea degetului mare
  • 400 de grame de zahar (sau miere sau sirop de artar)
  • 1 litru de apa

Mod de preparare:

Se toarna apa intr-un ibric si se adauga zaharul. Se pune la incalzit si se lasa sa fiarba. Se taie ceapa in sferturi si se feliaza ghimbirul,apoi se adauga in apa. Se lasa la fiert din nou, apoi se adauga curcuma, si se face flacara mica. Se strecoara iar lichidul se toarna intr-un borcan de sticla. Se lasa la racit. Amestecul se depoziteaza in frigider.

Utilizare:

Iti recomandam sa iei 2 linguri din amestec pe stomacul gol dimineata si inca doua seara, inainte de a merge la culcare. Pentru rezultate de durata, fa cate o cura de cateva zile in fiecare luna. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.