Setari Cookie-uri

7 Lectii de la DALAI LAMA care iti vor schimba viata

Am ales sapte vorbe de duh de la Dalai Lama care sa te ajute sa faci fata mai usor traiului zilnic.

6. Ghideaza-te dupa regula celor trei "R": respect fata de tine, respect fata de altii si responsabilitate fata de actiunile tale.

Daca toti oamenii s-ar ghida dupa aceasta regula, infractorii ar disparea si nu am mai avea nevoie de forte de ordine. Pentru a-i respecta pe ceilalti, este nevoie sa te respecti mai intai pe tine. Altfel, cum ai putea intelege acest concept si a-l aplica in cazul altor persoane? Cum sa stii sa respecti alegerile, opiniile, libertatea, granitele altor persoane. Asumarea propriilor actiuni este primul pas spre eliberarea din statutul de victima / sclav / persoana neputincioasa. Doar asumandu-ne fiecare eveniment din viata noastra si intelegandu-i cauza putem gasi calea spre libertate si implinire personala.

7. Lumea devine mai buna cu fiecare persoana care isi constientizeaza potentialul si are incredere in abilitatile sale.

Societatea este compusa de oameni. Daca oamenii ar disparea, ar disparea si societatea. Prin urmare, nu putem avea asteptari de la societate ci doar de la noi insine. Oceanul este sarat pentru ca fiecare picatura care il alcatuieste este sarata Daca acestea ar avea alta compozitie, implicit si cea a oceanului s-ar schimba. Citeste si: Cele 18 lectii de viata ale lui Dalai Lama pentru relatii

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.