Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru o casa primitoare

Casa este locul in care ne simtim in siguranta, in care putem fii noi insine, in care ne incarcam bateriile. Ti-am pregatit cinci trucuri care te vor ajuta sa te bucuri la maxim de fiecare clipa petrecuta acasa.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

La sfarsitul unei zile obositoare, tot ceea ce ne dorim este sa ajungem acasa. Casa este locul in care ne simtim in siguranta, in care putem fii noi insine, in care ne incarcam bateriile. Ti-am pregatit cinci trucuri care te vor ajuta sa te bucuri la maxim de fiecare clipa petrecuta acasa.

Umple-ti casa de flori

Florile proaspete umplu casa de culoare si de energie pozitiva, transformand-o intr-un loc primitor. Iti recomand sa alegi flori in ghiveci. Durata lor de viata este mai lunga, sunt in permanenta vii si iti umplu sufletul de bucurie. In urma cu trei ani, am primit in dar o orhidee. O ingrijesc cu drag si iti marturisesc ca ma incanta de fiecare data cand ma surprinde cu o noua floare.

Citește și:

Aeriseste des

Nu lasa anotimpul rece sa te sperie si lasa aerul proaspat sa patrunda in casa cel putin cinci minute de zi. Deschide larg fereastra dimineata, dupa ce te trezesti, si seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare.

Foloseste betisoare parfumate

Stiu ca rafturile sunt pline de odorizante pentru camera care mai de care mai frumos mirositoare.Cu toate acestea, iti recomand sa folosesti betisoarele parfumate chiar si pentru simplul fapt ca vei introduce mai putini compusi chimici in casa ta. Mai mult decat atat, aprinderea betisorului poate capata o semnificatie aparte. Te poti gandi, de exemplu, ca toti cei care trec pragul casei tale sa se simta bine veniti.

Scapa de obiectele inutile

Curatenia de Craciun si de Paste nu este deloc intamplatoare. Este bine ca, macar o data la sase luni, sa facem o evaluare a obiectelor din casa si sa renuntam la ceea ce nu ne este ne trebuinta. Casa este la fel ca si mintea - devine de nesuportat atunci cand este plina de lucruri inutile, care ne incurca

Citește și:

Iubeste-ti casa

Oricat e bizar ti s-ar parea, casa simte daca o iubesti sau nu. Energia ta si a celorlalte persoane care locuiesc cu tine isi pune amprenta asupra spatiului respectiv. Ram Dass spunea intr-un documentar ca atunci cand o persoana are iubire in suflet, iubeste viata, oamenii ba chiar si peretii casei in care locuieste. La fel de important este ca de fiecare data cand te intorci acasa, sa lasi supararile si grijile la intrare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.