Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 berbec Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Berbec

Nativii Berbec se bucura de un an infloritor in ceea ce priveste starea de sanatate.
Este un an bun in care cautati sa aveti mai multa grija de voi, acordati un interes aparte corpului vostru, starii de bine si cumva va indreptati catre o ascensiune spirituala.

Veti face mai multa miscare decat de obicei, iar tendinta de a manca sanatos nu va va parasi. Mai mult decat atat, astrele va inzesteaza cu energie pozitiva pe aproape tot parcursul anului. Incepeti sa va priviti corpul cu mai multa bunatate si rabdare, sa il intelegeti mai bine, sa ii urmariti mai atent semnele si nevoile. Poate veti merge mai des la medic pentru investigatii de rutina, ori veti alege sa faceti cateva schimbari majore si de bun augur in ceea ce priveste stilul de viata.

Exista si o veriga slaba: sistemul osos. De aceea recomandam ca in sezonul rece sa circulati prudent pentru a nu suferi accidentari, iar cei care se confrunta cu reumatismul sau alte afectiuni ale sistemului osteoarticular ar trebui sa nu neglijeze sfaturile medicului specialist.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.