Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 capricorn Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Capricorn

In ansamblu este un an bun pentru voi, primiti energie astrala pentru a va duce la bun sfarsit planurile ambitioase si reusiti sa fiti suficient de bine organizati pentru a va pastra timp pe care sa-l dedicati pasiunilor si ingrijirii personale.

Sistemul nervos va poate da semne de oboseala, de dureri de cap sau semne care pot afecta membrele ori coloana. Stresul este principalul facotor de risc pentru sanatatea voastra, asadar un stil de viata sanatos, dar si metodele de relaxare, meditatia sau yoga raman ajutoarele principale pentru mentinerea starii de bine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.