Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 varsator Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Varsator

Anul 2017 este unul excelent pe planul sanatatii pentru voi, dragi nativi Varsator. Aceasta veste buna nu se datoreaza doar alinierii planetelor, ci si atitudinii voastre in ceea ce priveste imbunatatirea starii de bine.

Asadar sunteti dispusi sa mergeti la medic, sa va imbunatatititi dantura de exemplu, sa faceti diverse terapii prin miscare care sa va ajute fizic si energetic, sa recurgeti la ritualuri care va incarca pozitiv organismul, sa faceti modificari sanatoase in dieta si asa mai departe. Sunteti foarte hotarati sa va ingrijiti de propria persoana, de modul in care va simtiti, in care va petreceti timpul si chiar de felul in care aratati. Imaginea voastra se va numara printre prioritatile acestui an si chiar veti primi complimente ca aratati mai bine, ca sunteti mai energici, ca aveti tenul mai luminos etc.

Citește și:

Cu alte cuvinte sanatatea va fi mai mult meritul vostru decat al astrelor. Tineti-o tot asa si veti avea un an minunat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.