Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Pesti

Si voi, ca si nativii semnului zodiacal precedent, veti fi mult mai preocupati de starea de sanatate si de organismul vostru in acest an decat in ultima perioada. Faceti programari la medici, la stomatolog, chiar propuneti interventii pe care le-ati amanat de ani de zile, de exemplu scoaterea alunitelor sau rezolvarea altei probleme care se afla pe lista voastra de imbunatatire a sanatatii.

Primiti energie astrala pentru a va duce la bun sfarsit planurile intr-un an asa de aglomerat cum va fi acesta. O atentie mai mare trebuie sa acrodati odihnei, caci somnul va ajuta sa va regenerati organismul si sa va incarcati depozitele energetice.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.