Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 rac Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, planul sanatatii este intens influentat de nivelul de stres in acest an in care tocmai am pasit. Stresul reduce imunitatea, asadar scade capacitatea organsimului de a lupta cu bolile. Perioada cea mai stresanta pentru voi pare sa fie cea a sezonului cald.

Din fericire o dieta bogata in vitamine, dar saraca in calorii, precum si miscarea practicata cu regularitate reprezinta arme ce reduc considerabil nivelul hormonilor de stres in organism, dar si a radicalilor liberi. Iata de ce rezolutiile pentru acest an ar trebui sa mearga, cel putin in planul sanatatii, catre o nutritie sanatoasa si programe de miscare pentru fiecare sezon in parte. Fie alegeti sa mergeti la sala, fie va inscrieti la un grup de miscare (yoga, dans, aerobic) ori alegeti sa faceti plimbari lungi, sa alergati, sa va aventurati in drumetii. Orice forma de sport este benefica pentru voi in acest an.

Citește și:

Nu uitati de odihna, somnul fiind un alt inamic de nadejde al stresului. Cautati sa va formati o rutina sanatoasa in ceea ce priveste orele de somn si sa va relaxati ori de cate ori aveti ocazia. Puteti incerca si alte terapii antistres, daca veti considera ca va sunt de ajutor, de la aromaterapie si meloterapie pana la homeopatie, masaj, acupunctura si asa mai departe.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.