Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 leu Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Leu

Nativii leu se pot simti, ca nota generala in acest an, suprasolicitati si uneori chiar depasiti energetic de lucrurile pe care isi propun sa le duca la bun sfarsit. Poate ca cereti prea multe de la voi ori... a venit vremea unor schimbari in viata voastra, schimbari care cer si ele tipul lor si trebuie sa il acordati. Dar cum zilele au toate acelasi numar de ore, este posibil sa simititi ca nu mai reusiti sa terminati activitatile pe care vi le propuneti, asa cum faceati alta data.

O revizuire a vietii voastre, a dorintelor si aspiratiilor pentru acest an, precum si o reorganizare a listei de prioritati v-ar prinde tare bine. Desi inceputul de an il simtiti ca unul puternic, caci sunteti plini de entuziasm, totusi curand veti simti nevoia sa faceti ordine in viata voastra, poate chiar curatenie in cercurile de prieteni.

Citește și:

Daca in plan psihic va confruntati asadar cu turbulente, ei bine in ceea ce priveste sanatatea fizica putem spune ca astrele nu anunta boli grave pentru voi. Insa in ritmul alert in care va aflati va trebui sa nu va neglijati propriul corp, sa vizitati medicul atunci cand trebuie pentru analize de rutina, sa adoptati un stil de viata echilibrat si sa nu va neglijati orele de somn. Terapiile alternative va pot fi de mare ajutor, la fel si salinoterapia sau tratamentele spa, care va relaxeaza si va alunga stresul.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.