Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 fecioara

Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Fecioara

Anul 2017 se anunta unul optimist in ceea ce priveste starea de sanatate. O sensibilitate aparte apare pe sistemul digestiv si ficat, de aceea va recomandam ca in acest an sa acordati o atentie deosebita dietei. Evitati alimentele grase, prajite, cerealele procesate si in general preparatele foarte calorice. Nici mesele copioase nu va vor fi de ajutor. Exista riscul pentru dureri si arsuri la stomac, indigestii usoare sau colesterol crescut sau chiar ficat gras. De aceea insistam pentru o nutritie adecvata.

Cea mai buna perioada pentru vindecarea organismului este in vara, in special in lunile iulie si august, asadar daca doriti sa urmati un tratament de care va temeti sau v-ati hotarat asupra unei interventii, aceste luni pot fi propice pentru o refacere usoara.

Daca doriti sa preveniti anumite afectiuni sau pur si simplu vreti sa va simtiti mai mereu bine, sa aveti o imunitate puternica si energie in fiecare zi, puteti incerca tratamentele spa, terapiile alternative si de asemenea puteti cauta acele forme de miscare ce va aduc bucurie si placere de a le realiza.

Citește și:

Anul 2017 mizeaza pentru pentru imbunatatirea stilului de viata, pentru o atentie mai mare asupra propriului corp si pentru intelegerea semnelor pe care acesta le transmite.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.