Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 balanta Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, preocuparea pentru sanatate, pentru aspectul fizic si modul in care va simtiti zi de zi a inceput deja din anul 2016.

Desi starea generala de sanatate s-a imbunatatit, totusi simtiti ca exista loc si de mai bine. In anul precedent ati descoperit terapeutii si activitatile care va fac bine, ceea ce inseamna foarte mult. Acum stiti ce aveti de facut, care sunt modificarile in stilul de viata care va fac bine si va bucura, iar astrele anunta de asemenea o ascensiune puternica in plan spiritual.

Cei dragi va sustin ideile si schimbarile din viata, ba chiar este posibil a fi nevoie sa le implementati si in viata acestora, caci devin si ei adepti ai ideilor voastre.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.