Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 scorpion Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Scorpion

Anul 2017 nu aduce schimbari prea mari in planul sanatatii, nici vesti ingrijoratoare. Aduce insa o schimbare a atitudinii si opticii pe care o aveti in ceea ce priveste grija fata de minte, trup si suflet.

Este o reorientare foarte buna pentru voi, care va aduce mult bine mai ales ca preventie a unor afectiuni la care ati fi predispus. Coloana vertebrala este sensibilizata mai mult decat in alti ani, de aceea va recomandam sa incercati ore de kinetoterapie sau programe de gimnastica medicala.

Atentie si in cazul in care suferiti de alergii, pentru ca acestea se pot exacerba in acest an.

Un alt aspect bun al anului 2017 il reprezinta cresterea nivelului de energie, astfel incat va veti simti mai entuziasti si reusiti sa va duceti planurile la bun sfarsit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.