Setari Cookie-uri

Pantofii care ard caloriile, tonifica muschii si previn artrozele

Din ce in ce mai multe persoane sufera de dureri articulare, musculare, osoase, de afectiuni ale coloanei vertebrale datorate in special posturii (scolioza, spondiloza, hernie de disc etc), de scaderea capacitatii musculare (care are rolul de a mentine metabolismul bazal ridicat, arzand un numar mare de calorii pe zi scaderea tonicitatii si masei musculare predispune la ingrasare), platfus, monturi etc.

Ce au special pantofii fiziologici?

Un pantof MBT are o talpa speciala formata din 4 straturi: primul strat este reprezentat de o talpa rigida din fibra de sticla ce ofera duritatea necesara pentru ca talpa piciorului sa efectueze miscarea de rulare in timpul mersului si asigura distributia optima a presiunii pe intreaga suprafata a talpii.

Al doiea strat este prevazuta cu un sistem de echilibrare, fiind mai moale.

Al treilea strat este reprezentat de nucleul “Messai sensor”care se aseaza sub calcai, este moale si ofera senzatia de mers pe nisip, ca pe litoral, oferind o usoara instabilitate la care corpul raspunde cu un tonus crescut al musculaturii.

Ultimul strat este talpa exterioara, prezinta 20 de componente si reprezinta adaptarea perfecta intre aderare si durabilitate.

Beneficiile pantofilor fiziologici:

Citește și:

MBT prezinta urmatoarele beneficii:
- imbunatateste musculatura gambei, a partii posterioare a coapsei, precum si activitatea muschilor fesieri
- indreptarea si imbunatatirea posturii
- reduce presiunea din articulatii, mai ales la nivelul genunchiului si soldului
- creste consumul de oxigen
- creste arderea caloriilor.


Unde se gasesc pantofii fiziologici

Primul magazin MBT in Romania a fost deschisla Targu-Mures. Mai apoi, MBT a deschis un magazin in Cluj si continua planurile de dezvoltare. In Bucuresti, Magazinul MBT se afla in Vitantis Shopping Centre, Sos. Vitan-Birzesti, nr 7A, etaj 1 (langa Autovit, Hotel Rin).

Pentru a vizualiza poaze cu pantofi fiziologici, click aici si aici.


Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.