Setari Cookie-uri

Afla personalitatea ta dupa principiile Yin si Yang

Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

Fiecare numar se afla sub influenta unei energii masculine sau feminine. Fiecare persoana este influentata de o energie, masculina sau feminina, aflata in interiorul sau. Yang (energia masculina) este activ, creativ, fix si rece. Yin (energia feminina) este pasiv, receptiv, flexibil si cald. Yang este asociat cu Lumina, cu ratiunea, cu puterea, cu masculinitatea. Yin este asociat cu emotiile, cu instinctele, cu sensibilitatea, cu feminitatea. Chiar daca una din cele doua forte are tendinta de a prevala asupra ceilalte, cele doua forte care se afla in interiorul fiecarei persoane - Yin si Yang, trebuie sa se armonizeze intr-un fel. Yin nu poate exista fara Yang. Yang nu poate exista fara Yin. Yin si Yang trebuie sa se contrabalanseze, sa se imbine, sa se respinga si sa se atraga reciproc. Yin si Yang Trebuie sa se completeze armonios. Trebuie sa fie aduse la un echilibru.

Citește și:

Cunoasterea fortei dominante a temperamentului tau te poate ajuta in cunoasterea de sine. Spre exemplu, o femeie care are ca numar reprezentativ un numar masculin va invata ca trebuie sa fie mai hotarata, mai ferma, mai perseverenta pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Un barbat care este influentat de energia feminina a unui numar va trebui sa invete sa gaseasca o modalitate pentru a-si tine sub control emotiile. In lipsa echilibrului adus de energia feminina, energia masculina ar da agresivitate, violenta, duritate, extracompetitivitate. In lipsa echilibrului adus de energia masculina, energia feminina ar da slabiciune, nesiguranta, vulnerabilitate.

Mai multe despre energia predominanta a personalitatii tale, dar si despre personalitatea ta, poti afla calculand Numarul Destinului. Cum? Aduni toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Procedeul se numeste reducere in numerologie. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 15 martie 1970 se aduna 1+5 (ziua nasterii)+ 3 (luna nasterii) + 1+9+7+0 (anul nasterii). Numarul obtinut este 26. Se aduna 2+6. Cifra finala obtinuta, adica Numarul Destinului, este 8. Numerele impare sunt masculine, numerele pare sunt feminine. Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

Citește și:

1 – Masculin (Yang) - 1 este masculin si denota singularitatea, individualitatea, unicitatea, inceputurile si intregul, un simbol al fizicului si al mentalului. In structura temperamentala a persoanelor care au ca cifra reprezentativa cifra 1 predomina energia masculina. Vor avea de aceea o personalitate puternica. Sunt hotarate, au o vointa puternica, multa ambitie si multa putere de munca. Iubesc puterea si ideea de a detine controlul. Sunt lideri innascuti, fiind dispuse sa faca orice pentru a ajunge acolo unde isi doresc si pentru a-si atinge scopurile. Sunt individualiste si uneori narcisiste. Uneori pot avea o atitudine egoista sau agresiva.

2 – Feminin (Yin) – Numarul 2 dispune in numerologie de o semnificatie si simbolistica feminina. 2 este asociat principiului feminin. Simbolizeaza totodata dualismul, beneficiul, balanta, o natura pozitiva, calda, acceptarea, simplitatea, seninatatea si stabilitatea. Persoanele care au ca numar reprezentativ numarul doi sunt dominate de energia feminina a acestui numar. Prin urmare, sunt persoane calde si afectuoase, cu un caracter simplu, atasate de ideea de sinceritate si adevar. Sunt deschise catre ceilalti si dispuse sa accepte oamenii asa cum sunt. Au un suflet bun si nobil si sunt diplomate. Urasc conflictele pe care incearca sa le medieze sau sa le aplaneze cand inca sunt in fasa. Pentru ca sunt bune la suflet si evita sa se certe, sunt percepute uneori ca sensibile sau ca avand o vointa si o personalitate slaba.

Citește și:

3- Masculin (Yang) – In simbolistica numerologica, cifra 3 este considerata a fi echivalentul perfectiunii, al intregului, al suficientei, al puterii de decizie si al stabilitatii permanente. In structura vibrationala a acestui numar predomina energia masculina. Prin urmare, in personalitatea persoanelor aflate sub influenta acestui numar masculin va predomina principiul masculin. Aceste persoane sunt inzestrate cu harul cuvintelor si al gesturilor emfatice. Sunt dinamice, energice. Sunt atasate de confort, lucruri si bani si tin sa traiasca bine. De asemenea, sunt optimiste si pozitive si reusesc sa insufleteasca si sa stimuleze gandirea pozitiva si in ceilalti. Uneori, sunt percepute ca fiind lipsite de profunzime, incapabile sa treaca dincolo de privirea de ansamblu a unui lucru.

4- Feminin (Yin) - Numerologia percepe numarul 4 ca aflandu-se atat sub influenta energiei feminine, cat si a celei masculine, cu prevalenta fortei feminine. Prin urmare, persoanele care au ca numar reprezentativ al destinului cifra 4 sunt influentate decisiv de energia feminina. 4 simbolizeaza statornicia, capacitatea de a dura, directia, puterea de concentrare, dar si nelinistea, tumultul interior. Persoanele dominate de energia feminina a numarului 4 sunt atasate de ideea de stabilitate si siguranta. Sunt buni organizatori. Sunt ordonate, lineare, extrem de responsabile. Iubesc lucrurile prestabilite. Uneori par a fi lipsite de spontaneitate, uitand a se bucura de micile placeri ale vietii. Sunt speriate de noutate, iar lucrurile neprevazute le provoaca neliniste si panica.

Citește și:

5 – Masculin (Yang) – Numarul 5 in numerologie aduce cu sine mai multa energie masculina decat energie feminina. 5 aduce disciplina si autodisciplina, rationalitate, pragmatism, energie si rapiditate. Persoanele aflate sub influenta yang a numarului 5 iubesc aventura si neprevazutul. Sunt imprevizibile, dinamice, spontane, rapide in gesturi, iuti in gandire, impetuoase, bataioase. Sunt directe si nu se feresc sa spuna ceea ce gandesc. Au idei inovatoare, sunt inventive si creative, uimesc, vin in permanenta cu lucruri care socheaza si impresioneaza. Adora provocarile si nu se dau in laturi nici de la a provoca pe altii. Adora sa riste. Urasc monotonia. Se plictisesc repede si iubesc diversitatea.

6 – Feminin (Yin) – Numarul 6 in numerologie este asociat cu stabilitatea, siguranta, cu spiritul matern si feminin, cu bunavointa, amabilitatea si caldura sufleteasca. Persoanele influentate de energia feminina a lui 6 au foarte bine dezvoltata latura afectiva. Sunt persoane calde si agreabile, pe care te poti baza si in care poti avea incredere. Indiferent ca sunt de sex feminin sau de sex masculin, sunt extrem de atasate de ideea de camin si de familie. Urmaresc de aceea sa asigure confort si siguranta celor dragi, ocrotindu-i si oferindu-le ajutorul. Nu se feresc sa isi asume responsabilitati si sunt capabile sa traverseze cu fruntea sus perioade si situatii dificile.

Citește și:

7- Masculin (Yang) - 7 in numerologie este asociat lui Yang si evoca inteligenta, perseverenta, fermitate, concentrare, ratiune, analiza, cunoastere, totalitate, spiritualitate si introspectie. Persoanele influentate de energia yang a cifrei 7 sunt persoane atrase de solitudine, de introspectie, de elevarea interioara sau cea venind pe calea spirituala. Sunt profunde si au un intelect activ. Au o viata interioara bogata si sentimente frumoase si nobile chiar daca adesea sunt considerate rezervate si necomunicative. Sunt individualiste si ajung la performante remarcabile mai ales atunci cand lucreaza pe cont propriu.

8- Feminin (Yin) – 8 in numerologie este perceput ca semnificand infinitul, continuitatea, evolutia, realizarea, bunastarea, implinirea. Energia vibrationala a lui 8 aduce influente Yin asupra persoanelor si caracterelor pe care le influenteaza. Multe dintre aceste persoane au parte de-a lungul diferitelor cicluri ale vietii de noroc si prosperitate, iar cele care nu au, vor incerca sa isi creeze propriul noroc financiar. Sunt atasate de lucruri, de confort si de siguranta pe care le aduc banii. Au fie o atitudine activa si se zbat pentru un trai bun, fie o atitudine pasiva si asteapta ca cei din jur sa le ofere un trai bun. Sunt insa fidele si generoase. Nu uita si stiu sa se revanseze fata de cei care le-au facut bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.