Setari Cookie-uri

Cele 5 metode naturale sa scapi de DEPRESIE

Depresia este o tulburare care afecteaza tot mai multe persoane si poate avea repercursiuni destul de serioase asupra vietii si sanatatii.

Exista de asemenea studii care demonstreaza ca un program de 30 de minute de miscare in fiecare zi duce la eliberarea de hormoni ai „starii de bine”, cum sunt endorfinele si noradrenalina. Acesti hormoni reduc stresul din organism, ajuta la cresterea increderii de sine si la disparitia/preventia depresiei usoare pana la moderate.

In plus, sportul ajuta creierul si inima sa isi mentina sanatatea si creste tonusul sistemului imunitar.

tratamente naturiste depresie

Trateaza natural depresia: ginko biloba

Ginko biloba este utilizat de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni, inclusiv dementa. Ginko biloba activeaza circulatia cerebrala si ajuta in mentinerea functiilor normale ale sistemului nervos.

Ginko biloba este si un bun adjuvant in cresterea energiei corpului, combatand starile de oboseala, dar si un bun remediu pentru tratarea libidoului scazut sau al sindromului premenstrual.

Citește și:

Trateaza natural depresia: alimente bogate in vitamina C

Vitamina C este indicata adesea pentru multiplele sale beneficii, de la redarea fermitatii pielii pana la cresterea imunitatii si lupta contra afectiunilor de sezon. In ceea ce priveste depresia, vitamina C este implicata in sinteza unor neurotransmitatori la nivelul creierului care joaca un rol important in mecanismul depresiei.

Consumati fructe si legume proaspete, precum si vegetale cu frunze verzi pentru a creste aportul de vitamina C in organism. Atentie: odata ce gatiti fructele si legumele, acestea pierd o cantitate insemnata din vitamina C, deci si capacitatea de a lupta impotriva depresiei.

Foto: depresia tratament - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.