Setari Cookie-uri

Mi-e pofta! Ce ma fac? Cauzele emotionale ale poftelor alimentare

Ai pofta de ciocolata, paine, branza, cartofi prajiti, sau alte alimente? Daca este asa, exista un motiv pentru asta, dupa cum explica cartea incredibila a lui Doreen Virtue.

Cartea Mi-e pofta! Ce ma fac? Cauzele emotionale ale poftelor alimentare este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Fiecare pofta de mancare corespunde de fapt unei anumite emotii, astfel incat odata ce ai inteles sensul din spatele poftelor tale si ai aplicat informatiile si afirmatiile din aceasta carte, vei fi capabil sa vindeci ciclul de abuz de mancare. In plus, vei citi studii stiintifice despre proprietatile de alterare a starii de spirit si de modificare a energiei ale fiecarui aliment, iar asta te va ajuta sa intelegi felul in care poftele alimentare reflecta sentimentele tale.

Acest ghid cuprinzator si abilitant iti va arata, de asemenea, cum sa citesti si sa interpretezi poftele tale alimentare cat pe ale celor din jur. Astfel iti vei imbunatati viata, intelegand mecanismele emotionale care te guverneaza pe tine si pe cei din jur.

Citește și:

Tineti in mana o carte unica prin aportul de informatii care va asigura toate instrumentele emotionale, fizice fi spirituale de care aveti nevoie pentru a va impaca in sfarsit cu mancarea si cu poftele alimentare!

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.