Setari Cookie-uri

Cum ne pazim de NEGATIVITATE?

Ni se intampla uneori sa ne intalnim cu o anumita persoana sau sa mergem intr-un loc si sa ajungem seara acasa stoarse de energie. Ba uneori chiar cuprinse de o stare de agitatie sau nervozitate pe care o simtim a nu fi a noastra. Lucrul acesta este perfect normal.

Traim intr-un univers alcatuit din energie, in care totul este interconectat. Persoanele sensibile si empatice preiau cu usurinta starile altor oameni si locuri. Daca te numeri printre acestea, iti recomandam sa pui in aplicare sfaturile de mai jos. Sunt testate.

1. Nu lua nimic personal

Maestrii spirituali spun ca nicio intalnire nu este intamplatoare. De la oamenii cu care intram in contact si in special de la cei cu care suntem intr-o relatie de cuplu, avem cate ceva de invatat. De regula, ceilalti tind sa ne reproseze acele aspecte care ii deranjeaza la propria persoana si pe care refuza sa si le accepte. Perceptia noastra este influentata de credintele, valorile, gandurile si experientele noastre. Nu intamplator se spune ca noi nu percepem realitatea propriu zisa ci o imagine deformata a acesteia. Nu in ultimul rand, nu toata lumea trebuie sa ne placa si sa ne iubeasca. Reciproca este valabila.

Citește și:

2. Evita persoanele negative

Unii oameni chiar nu se pot abtine. Intotdeauna vad jumatatea goala a paharului si gasesc motive sa se planga. Acestea vor profita de prezenta ta pentru a-si varsa naduful sau a-si dezlantui nervii. Ai le sta la dispozitie este ca si cum i-ai da unui alcoolic bani pentru bautura. Barfa sau discutiile despre nimic sunt alte activitati care te seaca de energie si pe care iti recomandam sa le eviti.

3. Elimina zgomotul

Odihna este esentiala pentru o viata fericita, fie ca este vorba de un somn linistit sau de momentele tale cu tine. Zgomot inseamna decibelii orasului dar si intreaga avalansa de informatii alarmante revarsata de mass-media. Prin urmare, petrece cat mai putin timp langa surse de poluare fonica si deschide-ti urechile pentru sunete armonioase: vorbe frumoase, rostite din suflet, muzica, sunetele naturii.

Citește și:

4. Fa curatenie in interiorul tau

Cu cat mai curat si mai senin iti va fi suflet, cu atat mai redusa va fi negativitatea din viata ta. Legea atractiei, care iti este cunoscuta, spune ca ceea ce oferim primim inapoi. Universul iti va servi pe tava exact acele situatii care se potrivesc starii tale interioare. Mania va atrage mai multa manie, iubirea, mai multa iubire.

5. Construieste-ti un scut imaginar

Cata vreme traim in orase mari, aglomerate, este bine ca de fiecare data cand plecam de acasa, sa ne inconjuram de un scut imaginar. Puterea mintii este infinita prin urmare de indata ce il vei vizualiza, acesta isi va face aparitia. Iti poti imagina ca esti inconjurata de un tub de lumina alba, reflectorizant, care respinge energiile negative din exterior.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.