Setari Cookie-uri

8 posturi corporale pentru a-ti creste increderea in sine

Stia mama ce stia. Felul in care ne miscam precum si postura coporala ne influenteaza in mod direct felul in care ne simtim dar si felul in care ne percep ceilalti.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Unul dintre primele lucruri pe care le-am invatat de la mama in copilarie a fost sa merg ca o printesa. In viziunea ei, printesele isi tin intotdeauna spatele drept, barbia ridicata, pasesc cu incredere si gratie. Era suficient sa ii dau ascultare mamei pentru ca sufrageria cu mobile sa nu mai para, deodata, atat de mare si infricosatoare. La urma urmei, o printesa are nevoie de un loc adecvat in care sa se desfasoare.

Copyright interior si prima pagina: Vagengeim / Shutterstock

Stia mama ce stia. Felul in care ne miscam precum si postura coporala ne influenteaza in mod direct felul in care ne simtim dar si felul in care ne percep ceilalti. De aceea, este important sa fim constiente de modul in care miscam prin spatiu. Aceasta ne va ajuta sa fim calm si increzatoare. Ti-am pregatit cateva sugestii referitoare la cum poti folosi limbajul trupului pentru a-ti crea o stare de spirit buna si a emana incredere in tine. Nu uita ca ori de cate ori te simti coplesita de emotii puternice si nu tocmai placute, simpla schimbare a posturii corporale te poate ajuta sa le depasesti.

Citește și:

1. Tine capul drept si barbia ridicata. Cu cat mai aliniata esti din punct de vedere al corpului, cu atat mai aliniata vei fi emotional.

2. Tine-ti spatele drept si umerii trasi inapoi. Nu numai ca este benefica pentru postura corporala dar iti va da si o doza buna de incredere in tine.

3. Priveste oamenii in ochi atunci cand porti un dialog. Vei parea o persoana de incredere, conectata social.

4. Nu te uita niciodata in pamant atunci cand intri intr-o incapere sau cand ajungi intr-un loc. Tine privirea ridicata. Te va ajuta sa reduci senzatia de anxietate si te va face sa te simti stapana pe situatie.

5. Da strangeri de mana ferme. Iti vor spori increderea in tine.

6. Rezista tentatiei de a-ti incrucisa bratele. Aceasta te face sa te simti in defensiva si iti inhiba capacitatea de a avea incredere in ceilalti.

7. Nu sta niciodata intr-o rana sau cocosata. Te va face sa te simti mica si timida

Citește și:

8. Ti se vorbeste de sus, la propriu sau la figurat? Ridica-te in picioare. Persoana pozititionata la inaltime capata automat un aer natural de autoritate si de figura dominanta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.