Setari Cookie-uri

4 verbe pentru un inceput de zi EXTRAORDINAR

Te-ai intrebat cum ar fi sa te trezesti dimineata stiind ca ai puterea de a-ti crea o zi frumoasa? Am vesti bune pentru tine. Iti poti crea ziua dorita.

Copyright interior si prima pagina: Nenad Aksic / Shutterstock

Lumea exterioara este o reflectare a lumii tale interioare, care este facuta din convingerile, valorile si gandurile tale, precum si povestile pe care ti le spui.

Toate acestea sunt facute din cuvinte. Schimba-ti cuvintele si iti vei schimba lumea interioara. Schimba-ti lumea interioara si iti vei schimba ziua. Acorda o atentie sporita verbelor pe care le utilizezi. Ele sunt extrem de puternice, atat in viata reala si cat si in romane. Verbele fac actiunea sa avanseze, stabilesc starea de spirit si ritmul.

Foloseste urmatoarele patru verbe cand te trezesti pentru a-ti crea o zi minunata. Foloseste mantrele sugerate sau creeaza-ti propriile afirmatii. Asculta-ti intuitia si adauga ceva diferit de fiecare data. In ambele cazuri, trairi precum bucuria si recunostinta vor spori efectul cuvintelor tale.

Citește și:

SUNT

A fi este ca o haina veche. Suntea atat de obisnuite sa-l folosim fara sa ii acordam prea mare atentie. Vechiul si simplul "Eu sunt" este plin de semnificatii profunde si putere. Cand spui "Eu sunt", spui de fapt:
Sunt vie. Eu exist. Eu ma bucur de viata. Eu respir. Am o experienta spirituala intr-un corp uman.
Foloseste "eu sunt" in asociere cu cuvinte precum: lumina, iubire, bucurie, frumoasa, inteligenta, recunoscatoare.

Mantra: Eu sunt.

IUBESC

Iubirea este starea noastra naturala de a fi. Este soarele interior care concentreaza cele mai inalte aspiratii ale sufletului si divinitatea esentiala. Iubirea este iertare, toleranta, compasiune, intelegere, caritate, integritate, onestitate, curaj incredere, speranta si rabdare. Cu cat folosim mai mult verbul a iubi, cu atta mai multa iubire aducem in viata noastra si in lume. Imagineaza-tii cum arata ziua ideala si ce anume iubesti la aceasta zi. Simte-te libera sa incluzi cafeaua neagra de dimineata.

Citește și:

Mantra: Azi ma iubesc pe mine insami

CREEZ

Cu fiecare gand, cuvant, actiune si emotie ne crem viata. Chiar si atunci cand nu suntem constiente de asta. Foloseste in mod constient verbul a crea ca pe un instrument de a atrage experientele pe care le doresti. Care sunt atributele unei zile perfecte? Cum arata aceasta? Vesela, linistita, interesanta?

Mantra: Azi creez o zi minunata. Creez ziua pe care mi-o doresc.

POT

De indata ce te trezesti, mintea ta incepe sa bazaie de ganduri. Este un proces automat care declanseaza anxietate si griji, deoarece majoritatea gandurilor sunt negative. Foloseste verbul a putea ca pe un scut impotriva negativitatii. Spuneti ca, indiferent de ce se va intampla in timpul zilei, ii poti face fata. Stii vechiul proverb: Dumnezeu iti da doar atat cat poti duce.

Dimineata mantra: astazi pot.

Mantra: Azi pot sa indeplinesc tot ceea ce imi propun.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.