Setari Cookie-uri

3 motive pentru a-ti manifesta bunatatea sufleteasca

La fel ca si iubirea, bunatatea este inscrisa in ADN-ul nostru.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Stiai ca toti oamenii sunt buni la suflet? Indiferent de cat de nepoliticosi, agresivi sau violenti devin uneori, in fiecare suflet exista o doza de bunatate care abia asteapta sa iasa la suprafata. Si asta pentru ca suntem mult mai mult decat corpul nostru si mintea noastra. Suntem suflete frumoase, pline de iubire.

O prietena imi spunea zilele trecute ca s-a saturat sa fie buna. Sa fie rasplatita cu indiferenta sau mai rau, cu vorbe grele sau atitudini urate, pentru faptele bune pe care le face. M-am gandit la mama mea, una dintre cele mai altruiste persoane pe care le cunosc, care se confrunta cu aceeasi problema. Si m-am gandit la cateva motive pentru care merita sa fim bune.

Citește și:

1. Bunatatea este starea noastra naturala de a fi.

La fel ca si iubirea, bunatatea este inscrisa in ADN-ul nostru. Altfel nu ne-am simti atat de bine atunci cand am face fapte care sunt in folosul semenilor nostri sau nu am trece bunatatea in topul calitatilor pe care le apreciem la o persoana.

2. Legea atractiei functioneaza non stop, sapte zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

Legea atractiei, una dintre cele sapte care guverneaza Universul, spune ca ceea ce emitem, primim. Prin urmare cu cat vom fi mai bune, cu atat mai multa bunatate vom primi. Nu este obligatoriu ca binele pe care il facem sa se intoarca de la aceleasi persoane. Insa iti garantez ca ti se va intoarce atunci cand vei avea nevoie de acolo de unde te astepti mai putin.

3. Fii tu insati.

O vorba inteleapta spune sa traiesti pe acest Pamant dar sa nu fii de acest Pamant. Interpretarea pe care o dau acestei afirmatii este legata de a ne mentine autenticitatea, de a nu lasa mediul ambiant sa ne schimbe starea de spirit. A fi bun presupune o stare de armonie interioara, de pace cu noi insine. De ce ai renunta la acestea doar pentru ca alte persoane se afla intr-o stare diferita de a ta. A actiona impotriva sufletului tau nu iti va aduce mai multa fericire, din contra. Sansele de a fi nemultumita vor fi mai mari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.