Setari Cookie-uri

Detoxifiere de vara - 10 Retete naturiste

Energizeaza-te si elimina toxinele din organism prin fresh-uri si smoothie-uri racoritoare obtinute din fructe si legumele de vara cu proprietati detoxifiante! Te racoresti, te hidratezi si iti intaresti imunitatea organismului.

Energizeaza-te si elimina toxinele din organism prin fresh-uri si smoothie-uri racoritoare obtinute din fructe si legumele de vara cu proprietati detoxifiante! Te racoresti, te hidratezi si iti intaresti imunitatea organismului.

Gratie diversitatii de fructe si legume pe care o ofera, vara reprezinta anotimpul ideal pentru hidratarea si detoxifierea organismului. Garbo.ro ne propune 10 retete de detoxifiere. Majoritatea fructelor si legumelor proaspete contin o serie de nutrienti, vitamine si minerale ce contribuie la eliminarea toxinelor din organism si la redarea sanatatii si stralucirii pielii. Sucurile preparate in casa sunt o solutie eficienta pentru a-ti intari sistemul imunitar, pentru a-l vitaminiza si incarca cu energie. In afara de efectul detoxifiant, aceste sucuri ajuta la o buna functionare a metabolismului. In plus, poti fi sigura ca sucul preparat de tine nu contine conservanti precum cel din comert.

Citește și:

Sucurile detoxifiante protejeaza impotriva bolilor. Totodata, sunt excelente atunci cand te simti obosit, lipsit de energie sau atunci cand acneea iti invadeaza tenul (dieta deficitara afecteaza si sanatatea pielii). Antioxidantii pe care ii contin accelereaza procesul de detoxifiere si contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului. In plus, multe din sucurile obtinute au un continut scazut de calorii. Sucul proaspat de fructe sau de legume are un remarcabil efect regenerant si de curatare asupra intregului organism. Este recomandat intotdeauna ca sucul de fructe sa fie consumat in 5-10 minute de la preparare intrucat mai toate fructele, inclusiv merele se oxideaza repede si isi pierd substantele nutriente. Iata cateva retete de sucuri obtinute din fructe si legume: Atentie daca aveti probleme cu glicemia! Unele din fructele prezente in retetele de mai jos pot contine o cantitate mai mare de zahar:

Citește și:

Apa cu lamaie sau suc de lamaie si castravete

Poti incepe prin a stoarce zeama de lamaie intr-un pahar de apa, adaugand optional o lingurita de miere pentru a indulci continutul. Apa cu lamaie are un puternic efect detoxifiant si poate fi consumata si in locul apei simple. Unii nutritionisti recomanda folosirea sucului de lamaie in combinatie cu un alt suc detoxifiant, sucul de castraveti. Pune 3 castraveti intr-un blender si amesteca acel continut cu sucul de la o lamaie. Este un suc energizant care consumat in mod frecvent ajuta la restabilirea functiilor metabolismului.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.