Setari Cookie-uri

TOP 10 Cele mai bune carti de RETETE SANATOASE

Iti propunem un top delicios si provocator al celor mai indragite carti de retete sanatoase, pentru tine si familia ta!

Gateste in 15 minute cu Jamie

Aceasta carte face parte din colectia Jamie Oliver a editurii Curtea Veche.

„Aceasta carte corespunde intru totul exigentelor pe care le au cititorii mei: mancare foarte rapida, gustoasa, nutritiva, ce se poate savura in fiecare zi a saptamanii.

Elaborarea acestor retete a fost o experienta complet noua pentru mine si, de aceea, m-am asigurat ca toate sunt metodic scrise, ingenioase, atragatoare si amuzante, in acelasi timp continand ingrediente care sa va frapeze cu arome inedite! Probabil ca nu voi mai scrie niciodata o astfel de carte de bucate, dar va asigur ca aceasta va fi temelia pe care se vor dezvolta abilitatile dumneavoastra de a crea surprinzator de repede meniuri exceptionale.

M-am inspirat din arta culinara a intregii lumi, adunand arome pe care le iubim cu totii, inovand jucaus preparatele clasice cu pui, cotlet si paste, aruncand o privire la mancarurile de inspiratie asiatica si la magnificele arome marocane, propunand megasalate - si multe, multe altele. Am incercat, practic, sa cuprind toate tipurile de mancare de care ati putea fi interesati. Iar acestea sunt unele dintre cele mai rapide si mai usoare mese pe care le-am pregatit eu vreodata.

Citește și:

Retetele au fost testate iar si iar, pentru a ma asigura ca aceasta carte va fi un ajutor de nadejde pentru intreaga familie, chiar si atunci cand o veti da mai departe. Cred ca, folosind-o, veti incepe s-o adorati - eu sunt foarte mandru de ea.“ - Jamie Oliver

Biblia Bucatarului

O carte redactata de Norman MacMillan, ce aduce in prim -plan tot ceea ce ar trebui sa stim despre alimente, despre modul in care acestea se gatesc pentru a-si mentine proprietatile, dar si despre cum le putem combina sa ne bucuram atat de gust, cat si de sanatate.

Cartea Biblia Bucatarului este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii

Aceasta carte, disponibila pe site-ul Elefant.ro, iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cat de delicioase, pe atat de bogata in principii nutritive. In minunata lor carte, Doreen Virtue si Jenny Ross iti ofera sute de retete si sfaturi culinare care iti vor permite sa prepari cele mai savuroase feluri de mancare, create in proportie de 100% din cruditati si din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune si seminte).

Citește și:

Vei gasi aici retete mexicane, italiene si asiatice, dar si din alte bucatarii traditionale, si te vei bucura simultan de toate beneficiile fizice, emotionale si spirituale specifice adoptarii uneia dintre cele mai sanatoase diete posibile. Daca vei prepara aceste retete extrem de usoare, vei descoperi rapid de ce mii de oameni s-au alaturat miscarii vegane si vei invata sa incorporezi alimentele vii in dieta ta zilnica.

Salate - 365 de retete

365 de retete ispititoare, potrivite pentru orice masa, ocazie sau stare de spirit.

Din ianuarie pana in decembrie, gaseste o salata apetisanta pentru fiecare zi din an.

De la salate usoare cu legume sau fructe de mare la gratar, la salate consistente cu carne si verdeturi, cartea de fata iti ofera retete delicioase, de la traditionalele Cobb sau Nicoise la interpretari contemporane ale retetelor consacrate. Cartea este disponibila in limita stocului pe site-ul Elefant.ro

Citește și:

Doi italieni cu bun gust

O carte cu retete autentice care vor face senzatie si vor deveni printre preferintele voastre culinare. Tratate cu putin umor, retetele sunt usor de realizat si poarta amprenta atat de laudata a bucatariei italiene.

Cartea "Doi italieni cu bun gust" este disponibila aici.

Incepand cu locul 6 in topul cartilor de retete sanatoase gasiti:

Retete vegane fara foc. Editia 2014 - Ligia Pop

Revolutia smoothie-urilor verzi - Victoria Boutenko

Retete mediteraneene - Colectia Repede si simplu

Supe si ciorbe - 77 de retete mai vechi si mai noi (Ioana Radovici)

Retete din cruditati. Pentru sanatate, pentru viata - Editia a II-a (Elena Pridie)

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.