Ingredientele de baza care te ajuta sa prepari meniul de Paste pot fi sanatoase, BIO, cu un continut scazut in alergii sau substante cu potential nociv pentru organism. Asadar va propunem ulei de floarea-soarelui extravirgin, stafide bio, faina fara gluten etc.
Zahar brut din trestie pudra 500g SanoVita
Zaharul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro
Informatii nutritionale/100 g
-Glucide 99,8 g
-Valoare energetica 406 kcal
Ulei virgin presat la rece Omega 3-6-9 Ecologic/BIO
Uleiul este disponibil pe site-ul Vegis.ro
ULEI VIRGIN ESENTIAL PENTRU ECHILIBRUL ZILNIC - PRESAT LA RECE BIO 250ml
Este un produs cu ingrediente certificate organic.
Un amestec special nutritiv de "bun pentru tine" din ulei virgin organic presat la rece obtinut din amestecul de ulei de dovleac, rodie si luminita de seara. Acest amestec furnizeaza o sursa bogata si naturala de acizi grasi esentiali omega 3-6-9 in raport echilibrat de 2:1:1.
Metoda noastra suplimentara de presare si imbuteliere pastreaza aroma naturala, bogatia nutritionala si culoarea galben aurie pe cat posibil intacta.
Ingrediente: in, floarea soarelui, canepa, ulei de luminita de seara, susan, dovleac si rodie.
Stafide bio
Stafidele sunt disponibile pe site-ul Bioportal.ro
Pachetul contine stafide din agricultura ecologica, din zone nepoluate.
Sare Roz Himalaya Grunjoasa
Sarea este disponibila pe site-ul Vegis.ro
Sarea de Himalaya este cea mai curata si benefica sare de pe planeta. Cristalele de sare de Himalaya contin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a functiona normal, proportia acestora fiind perfect adaptata la nevoile metabolismului uman.
Mineralele din sare au o forma coloidala, ceea ce inseamna ca sunt suficient de mici ca sa fie absorbite cu usurinta de organismul uman.
Ingrediente: sare de Himalaya cristale. Ingredient natural, neprelucrat si nerafinat
Faina alba fara Gluten de uz universal, 1kg Doves Farm
Faina fara gluten este disponibila pe site-ul Bioportal.ro
Faina alba fara gluten este un amestec de fainuri care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. Faina fara gluten necesita ceva mai mult lichid in majoritatea retetelor standard. In cazul unei retete specifice fara gluten, respectati recomandarile acesteia.
Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca)