Setari Cookie-uri

Mic dejun sanatos: TOP 3 Alimente care inlocuiesc cafeaua

Te-ai gandit vreodata sa inlocuiesti cafeaua de dimineata cu un mic dejun adevarat? Iata cateva solutii!

Sursa: Garbo.ro

Pentru majoritatea dintre noi, cafeaua este cel mai bun mic dejun la care ne gandim in fiecare zi. Nu avem timp sa ne pregatim ceva mai complicat, si ni se pare de cele mai multe ori ca un mic dejun sanatos necesita un timp indelungat de preparare, asa ca ne facem repede o cafea si o bem printre picaturi in timp ce ne pregatim pentru o noua zi de munca.

Ei bine, ar trebui sa stii ca sunt alimente pe care le poti considera din start un mic dejun mai bun, mai sanatos, mai energizant si mai satios in locul obisnuitei cafele.

foto: Mariia Masich, Shutterstock

Iata cateva dintre ele:

Ovazul

Ovazul este unul dintre cele mai bune alimente pentru un mic dejun sanatos. Fiind bogat in fibre si slab in glucide, acesta este un aliment cu eliberare prelungita pentru ca starea de satietate sa persiste mai mult timp. Il poti servi cu fructe, seminte sau lactate.

Citește și:

Semintele de chia

Semintele de chia sunt bogate in acizi grasi omega trei stimuland astfel activitatea cerebrala cu o rapiditate mai mare decat cea a cafelei. In acelasi timp, datorita puterii de absorbtie a apei, semintele de chia mentin starea de hidratare optima a organismului si ajuta digestia. Citeste continuarea articolului pe Garbo >>

foto prima pagina: Natalia Klenova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.