Setari Cookie-uri

10 Idei pentru decoratiuni culinare de Craciun: te vor convinge sa mananci sanatos

Idei pentru decorarea preparatelor de Craciun care te vor convinge sa mananci sanatos. Sunt sugestii pentru o alimentatie dietetica, saraca in calorii, insa bogata in vitamine. Preparatele sunt DELICIOASE!

Desi preparatele traditionale de Craciun sunt delicioase si mult asteptate, totusi nu toti au o sanatate care sa le permita sa manance astfel sau pur si simplu nu toti dintre noi aleg astfel de mancaruri. Sunt persoane care sufera de afectiuni ce le interzic sa faca excese alimentare, dar mai sunt si cei care au ales poate o dieta fara gluten, o dieta vegana sau pur si simplu opteaza pentru o alimentatie mai sanatoasa chiar si de sarbatori.

Pentru toti acestia exista solutii si inca foarte delicioase. De aceea va propunem sa va lasati inspirati in paginile ce urmeaza de preparate culinare dietetice, sanatoase, care opteaza pentru antreuri energizante, deserturi vegane si chiar preparate exotice pline de vitamine!

Prajituri de Craciun vegane sau raw vegane

Daca doriti un desert delicios, dar usor si sarac in calorii, atunci puteti opta pentru prajiturelele vegane si raw vegane.

Citește și:

Iata si cateva retete:

Bomboane Milky-Way

Prajitura din curmale si nuca de cocos

Foto: soulscape.sg, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.