Setari Cookie-uri

Cartilajul de RECHIN: remediu naturist pentru articulatii

Beneficiile cartilajului de rechin asupra articulatiilor ar trebui apreciate atat de cei care prezinta o suferinta osteoarticulara, cat si de persoanele sanatoase care vor sa isi mentina in stare optima cartilajele. Cartilajul de rechin prezinta si alte beneficii asupra organismului, actionand in psoriazis, osteoporoza, chiar si cancer. Va invitam sa descoperiti proprietatile suplimentelor alimentare cu cartilaj de rechin.

Un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dandu-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, impiedicand in special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor. Mucopolizaharidele din compozitia sa il fac si un bun imunostimulator, dar si un sustinator de efort fizic excelent.

Aceasta descriere apartine Suplimentului alimentar cu Cartilaj de Rechin disponibil pe site-ul Vegis.ro

cartilaj de rechin pret

Actiuni: Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, contribuie la mentinerea structurii si functionarii normale ale tesuturilor din articulatii, ajuta la mentinerea densitatii osoase normale, impiedica vascularizare (angiogeneza) formatiunilor tumorale.

Citește și:

Indicatii Cartilaj de Rechin

Se utilizeaza ca adjuvant in:

  • reumatism, bursite, tendinite
  • refacere dupa entorse, luxatii, fracturi
  • osteoporoza, tulburari de mineralizare
  • boala canceroasa in general
  • cancer pulmonar
  • cancer la prostata
  • cancer la san
  • cancer de piele
  • deficiente imunitare
  • psoriazis
  • spor de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare)

Cartilajul de rechin un adjuvant pretios in boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar

2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor

3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

Citește și:

Cartilajul de rechin si imunitatea

Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacitati de aparare a rechinilor este in chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienta a avut asupra imunitatii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decat in sange. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse in numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.